Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foepulet_jgypk1

Milyen lesz a tanulás és az iskola világa a 21. században?

Milyen lesz a tanulás és az iskola világa a 21. században?

2023. június 01.
1 perc

Már csak néhány nap, és a Mentor(h)áló meghívására újra Szegedre érkezik Prof. dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa, Magyarország vezető oktatási szakembere!

Gyarmathy Éva szakszerű, hiteles és tartalmas előadásaiból minden alkalommal sokat meríthetünk. Szegeden és környékén is komoly "rajongótábora" van.


Az előadást jó szívvel ajánljuk valamennyi olyan érdeklődőnek, aki akár otthon (szülőként, nagyszülőként), akár munkája során (óvodapedagógusként, tanítóként, tanárként, oktatóként) felelősséget érez a magyar gyermekek és fiatalok tanulása és nevelése, a magyar iskola fejlesztése iránt.


Az előadás címe: Tanulás és iskola a 21. században

Az előadás időpontja: 2023. június 5. hétfő 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


Gyarmathy_Eva2

 

Milyen lesz a holnap iskolája?

Szükség van-e egyáltalán a ma ismert iskolára?

Mit, hol és hogyan fogunk tanulni a 21. század következő évtizedeiben?

 

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYARMATHYEVA230605 oldalon kaphatók.


Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek