Bezár

Frissen felvetteknek

Legfontosabb információk első éveseknek

Legfontosabb információk első éveseknek

2019. július 22.
2 perc
Gratulálunk sikeres felvételijéhez, és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar hallgatói körében!

Az SZTE JGYPK tanévnyitó ünnepsége és az első éves hallgatók ünnepélyes eskütétele 2023. szeptember 10-én (vasárnap) 11 órakor lesz a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.)

Az ünnepélyes eskütételen a dékán egyetemi polgárrá fogadja az elsőéveseket, ezen a kar hagyományai szerint a nappali tagozatra felvett hallgatók részvétele kötelező.

A 2023/2024-es tanév 2023. szeptember 11-én kezdődik.

Az adategyeztető űrlap kitöltéséről, a beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról elektronikusan, a felvételi jelentkezésekor megadott e-mail címére kapott tájékoztatást.

Felhívom figyelmét, hogy a beiratkozás a Hallgatói Szolgáltató Irodában történik, tehát oda mindenképpen időpontot kell foglalnia!

A tanév megkezdéséhez szükséges legfontosabb feladatokat a feladatlistában (Checklist) olvashatja, amelyet a felvételi értesítővel együtt szintén megkapott, valamint ezen az oldalon is megtalál.

Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karról, a legfontosabb és hasznos információkról rövid, tájékoztató videókat talál honlapunkon, ezek a későbbiek során is elérhetőek lesznek. A szakra, órarendre vonatkozó információkkal a szakját gondozó tanszéket kell keresnie első sorban e-mailben. Az egységek elérhetőségeit az alábbi linken találja: http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/szervezeti-egysegek/intezetek-tanszekek

Az aktuális tudnivalókról az SZTE JGYPK honlapján a http://www.jgypk.u-szeged.hu címen a Tanulmányi Hírek menüpontban, a CooSpace hallgatói színterében, a Kari Facebook (www.facebook.com/jgypk.szte) és Instagram (@sztejgypk) oldalakon tájékozódhat, kérjük rendszeresen figyelje!

Tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!
SZTE JGYPK
Tanulmányi Osztály

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek