Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

SZTE JGYPK 2021. január

2021. január 27.
1 perc

Cserbik Rita az SZTE JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszék képalkotás szak végzős hallgatója, akinek a Magyar Kultúra Napja alkalmából online kiállítás nyílt a festményeiből. Rita a szegedi Eötvös József Gimnáziumban végezte középiskolai tanulmányait, ahol sok éves hagyomány a kiemelkedő eredményeket felmutató tanulók grafikai, festészeti és fotográfiai tárlatainak megrendezése.

2021. január 26.
1 perc

Kérdezz tőlünk élőben az SZTE Online Nyílt Napján 2021. január 28-án!

2021. január 26.
1 perc

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási Klub ismét tanulmányi versenyt hirdet a Kárpát-medence valamennyi magyar egyetemi hallgatójának, amely a járványhelyzet társadalmi és gazdasági hatásaival foglalkozik.

2021. január 25.
1 perc
2021. január 21.
1 perc

Az Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem és a MAZSIHISZ pályázatot hirdet egyetemi hallgatók számára. A pályázat célja olyan egyetemi hallgatók tudományos munkájának elismerése és további kutatásainak bátorítása, akik zsidó történelemmel, kultúrával szeretnének foglalkozni.

2021. január 15.
1 perc

Pilcz Roland képregénykészítővel beszélgettünk a képregények világáról.

2021. január 12.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem is képviseli magát a rendezvényen, amely a 2021-es évben online kerül megrendezésre. 2020-ban a rendezvényen közel 200 kiállító és 50 hazai felsőoktatási intézmény hallgatói-, oktatói vettek részt és adták át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és a tanulmányokat követő jövőképről is.

2021. január 08.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Felnőttképzési és Továbbképzési Intézetének Mozgóképkultúra Szakcsoportja és a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság Állampolgári Kompetenciák Munkabizottsága 2021. március 19-én tudományos konferenciát rendez Szegeden Média, közösség, történet címmel.

2021. január 04.
1 perc

Gardi Dominika, igazi megszállott görkorcsolyázó, aki – Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karon folytatott a tanulmányai mellett – éjt nappallá téve edz, és versenyekre jár. Kitartó munkájának köszönhetően mára Európa legjobbjai között tartják számon. Kivételes teljesítményének eredménye a többszörös európai és a világbajnoki helyezések mellett az, hogy idén Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Szeged Sportolója díjjal tüntette ki.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek