Bezár

SZTE JGYPK Tankönyvmúzeum

Tankönyvmúzeum

Általános információk

Általános információk

2019. november 19.
2 perc

Nyitvatartás:

Hétfő: 09.00-17.00

Kedd: 9.00-17.00

Szerda: 9.00-17-00

Csütörtök: 8.00-16.00

Péntek: 8.00-13.30


Telefonszám: 


62/ 54 60 02

Cím:

          6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. földszint

Tankönyvmúzeumi ügyintéző:


Juhász Kriszta
juhasz.kriszta@szte.huA Tankönyvmúzeum könyvtári szolgáltatási rendszerben működik. Ezért kérjük, hogy olvasási, kutatási szándékát 3-4 nappal a raktári kikérési idő előtt szíveskedjen jelezni a tankonyvmuzeum.jgypk@szte.hu e-mail címen, vagy személyesen a Tankönyvmúzeumban. Így előre meg tudjuk Önnek keresni a kiválasztott könyveket.

A kölcsönzött könyvek helyben olvashatók és kutathatók.


A Tankönyvmúzeum találkozások, előadások, információcserék helye.


A helység a főépület földszintjén található. Több teremhez, előadóhoz közel van, ezért előadások közötti szünetekben is kiválóan alkalmas oktatóknak, hallgatóknak beszélgetésre, konzultációra, pihenésre. Lehetőség van oktatóinknak itt tartani a szemináriumokat, szakdolgozati konzultációkat. Konferenciák esetén szekcióteremként használható.

A Tankönyvmúzeum egy nyitott közösségi tér, ahol kellemes környezetben tölthetik szabad idejüket oktatók, hallgatók, vendégek. Lehetőségük van különböző szabadidős és művelődési tevékenységek gyakorlására is.


Rendelkezésre álló technika:

- számítógéppel összeköttetésben lévő TV

- 3 db számítógép


Berendezés:

- 4 db 80 cm átmérőjű körasztal

- 1 db ovális asztal

- 25 db kényelmes szék


Kattintásra megnyíló galéria:

Tankönyvmúzeum
A Tankönyvmúzeum Dr. Huszka László címzetes főiskolai tanár érdeklődése, gyűjtőszenvedélye nyomán született. A Történettudományi Tanszék oktatójaként vonult nyugdíjba, s ekkor adományozta a Történettudományi Tanszék könyvtárának a gyűjteményt, illetve alapította meg a Tankönyvmúzeumot 1998-ban. Az itt található tankönyvek szerzői a magyar oktatásügy legkiválóbb elméleti és gyakorlati pedagógusai, nem egy közülük intézményünk jeles oktatója volt.

tankmuzeum3tankmuzeum2Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek