Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foep_nappal

Az év utolsó nagyszabású lélektani előadása következik - vendégünk dr. Bánki György pszichiáter!

Az év utolsó nagyszabású lélektani előadása következik - vendégünk dr. Bánki György pszichiáter!

2023. november 28.
2 perc

Dr. Bánki György pszichiáter a Mentor(h)áló eddigi történetének egyik legsikeresebb előadója - fanyar humorával, széles körű tájékozottságával, különleges hangulatú, mindig mély tartalommal bíró előadásaival már több ízben elvarázsolta sorozatunk nézőit.

Időpont: 2023. december 4. hétfő 18.00

Helyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Banki_Gyorgy_20232


Már csak néhány nap és néhány helyünk maradt... December 4-én, hétfőn este visszatér a Mentor(h)áló színpadára a nagy varázsló, DR. BÁNKI GYÖRGY pszichiáter! Az év KIEMELT LÉLEKTANI ELŐADÁSA következik! Dr. Bánki György az elmúlt években lélektani szemszögből elemez társadalmi kérdéseket - zseniális stílusban. Szomorú tény adja a hétfő esti előadás apropóját: a gyanakvás, a gyűlölködés, a félelem és a megosztottság hosszú idő óta jelen van a mai Magyarországon - nemcsak a közéletben, de mindennapi emberi kapcsolatainkban is. Nagyon fontos, hogy egy profi szakember segítségével ismerjük meg ezek működését és kezelését.

• Vajon honnan ered, honnan jön ez a rendkívüli mértékű gyűlölet a mai Magyarországon?

• Mit tehetünk a gyanakvás, a széthúzás és a gyűlölet ellen?

• Tanulhatunk-e belőle, ha megismerjük azokat a mozgatórugókat, azokat a mechanizmusokat, amelyek ezek mögött állnak?


"Tudnunk kell azokról a dolgokról, amik összekötnek minket egymással. Mert jóval több van belőlük, mint ami elválaszt."

Az előadás címe: Ami összeköt! Előadónk: Dr. Bánki György pszichiáter, a Mentor(h)áló eddigi történetének egyik legsikeresebb előadója


Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/BANKIGYORGY231204 oldalon kaphatók. 500 HELYÜNK MÁR FOGLALT!

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek