Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foep_nappal

SZTE ALMA MATER WEEKEND 2023. JÚNIUS 10.

SZTE ALMA MATER WEEKEND 2023. JÚNIUS 10.

2023. május 24.
1 perc

Zárd a tanévet velünk és kezdd a nyarat egy fergeteges családi és sportnappal!

Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 10-én várjuk a kicsiket és a nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel. A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.


"Ami itt nincs, az nem is létezik." - nyilatkozta az SZTE Alma Mater munkatársa, utalva a programok sokszínűségére. Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 9-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül. Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.


Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.


AM_weekend_magas


További részletek IDE kattintva.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek