Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foepulet_jgypk1

Pénteken este érkezik az őszi évad 1. nagyszabású lélektani előadása!

Pénteken este érkezik az őszi évad 1. nagyszabású lélektani előadása!

2023. szeptember 19.
1 perc

Szeptember 22-én, pénteken este egy rendkívüli előadó visszatérésére, az őszi évad 1. nagyszabású lélektani előadására invitáljuk kedves vendégeinket.

Vendégünk Geszvein Erika pszichológus, a Duna TV Családi kör című műsorának korábbi szakembere, aki már 2 alkalommal tartott nagy sikerű és nagyon gazdag tartalommal bíró előadást a Mentor(h)áló vendégeként Szegeden.

Az ősz 1. nagyszabású lélektani előadásában Geszvein Erika a szavak erejéről, a kimondott szó súlyáról és hatalmáról, a szavak pszichológiájáról tart kihagyhatatlan előadást.

Geszvein Erikával találkozni és őt hallgatni mindig rendkívüli élmény, így azoknak, akiknek az őszi évadban csak 1(-2) alkalommal van lehetőségük a Mentor(h)áló előadásain részt venni, azt javasoljuk, hogy Geszvein Erika előadását véletlenül se hagyják ki!

Geszvein_Erika_16

Az előadás címe: A szavak hatalma

Az előadás időpontja: 2023. szeptember 22. péntek 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


"Szavaink nyugtatnak vagy sebeznek, megnyitnak vagy bezárnak másokat.

A meggondolatlan szó vitát szíthat, de egy jól megfogalmazott mondat békét teremthet.

Hogyan kommunikáljunk úgy, mint egy profi túsztárgyaló, és hozzuk ki a maximumot a párbeszédeinkből?"

 

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GESZVEINERIKA230922 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek