Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foep_nappal

Jövő kedden érkezik a világhírű étteremkritikus: Jókuti "VILÁGEVŐ" András SZEGEDEN!

Jövő kedden érkezik a világhírű étteremkritikus: Jókuti "VILÁGEVŐ" András SZEGEDEN!

2023. szeptember 26.
2 perc

A Mentor(h)áló színes és változatos kínálatából természetesen nem maradhat ki a hazai és nemzetközi gasztrokultúra legjelesebb képviselőinek bemutatása sem - Széll Tamás 2018 tavaszi és Mautner Zsófi 2021-es őszi Mentor(h)álós vendégszereplése után most egy újabb gasztroguru Szegeden!

Október 3-án, kedden este a Mentor(h)áló őszi évadának egyik legkülönlegesebb előadója, a világ egyik legismertebb étteremkritikusa, hazánk egyik legnépszerűbb gasztrobloggere, Jókuti "Világevő" András érkezik hozzánk!

Jókuti András több mint tíz évvel ezelőtt indította el Világevő című blogját, azóta bejárta a világ legjelentősebb éttermeit, olyan helyekre is bejutott, ahol földi halandók aligha kaphatnak asztalt. A világ legfontosabb szakácsversenyének, a Lyonban megrendezett Bocuse d'Or versenynek eddigi egyedüli magyar ceremóniamestere, hivatalos műsorvezetője, de emellett vezette már a cukrász-világbajnokság, a Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyét is.

Induljon hát - Jókuti András "idegenvezetésével" - az ötcsillagos világkörüli gasztrokaland, színes és izgalmas utazás a fine dining és a Michelin-csillagos éttermek világába. Az előadás során nem mindennapi gasztroélmények és sztorik kerülnek terítékre Dél-Amerikától Japánig, Grönlandtól Szlovéniáig.

Kihagyhatatlan gasztrokaland - nemcsak ínyenceknek!

Jokuti_Andras


Az előadás címe: Aki több ezer Michelin-csillagot evett már!

Az előadás időpontja: 2023. október 3. kedd 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/JOKUTIANDRAS231003 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek