Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

fontos

Hallgatói tájékoztatás koronavírussal kapcsolatban

Hallgatói tájékoztatás koronavírussal kapcsolatban

2020. február 28.
1 perc

Tisztelt Hallgatók!

Kérjük, hogy a 2020. február 26-án a Neptun rendszerben, a koronavírussal kapcsolatban kapott tájékoztatót szíveskedjenek figyelmesen elolvasni és szükség esetén az abban foglaltak szerint eljárni.

Az órákról való távolmaradás abban az esetben fogadható el, ha az esetleges veszélyeztetettség tényét e-mailben a Tanulmányi Osztályon, a faragozita@jgypk.szte.hu címen bejelentik. Az e-mailben szerepelnie kell a veszélyeztetettséget feltételező indoknak, amennyiben a körlevélben felsorolt országok vagy tartományok valamelyikében jártak, akkor az utazás időpontjának is.


A Neptun rendszerben a bejelentést adminisztráljuk és az illetékes tanszékeket értesítjük. Az érintett hallgatók e-mailben keressék fel a tanszéküket és érdeklődjenek arról, hogyan tudják személyes jelenlét nélkül elsajátítani a tananyagot, ebben a tanszéki kollégák és az oktatók segítségükre lesznek.


Azon hallgatók, akik a fenti módon nem jelentik be távollétüket, utólag ezen indokra nem hivatkozhatnak!

Kérjük, fokozottan figyeljék a hallgatói tájékoztató fórumokat (CooSpace, Neptun, kari tájékoztató felületek) ahol minden új érdemi információt, tudnivalót közzéteszünk.


Közreműködésüket köszönjük!


Szeged, 2020. február 27.

SZTE JGYPK Tanulmányi Osztály


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek