Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foepulet_jgypk1

Generációkról, generációs különbségekről, félreértésekről közérthetően!

Generációkról, generációs különbségekről, félreértésekről közérthetően!

2023. október 12.
1 perc

A Mentor(h)áló jövő hétre is tartogat egy nagyszerű meglepetést: október 17-én, kedden este Magyarország 1. számú generációkutató szakembere, STEIGERVALD KRISZTIÁN lesz a népszerű sorozat vendége!

Amióta világ a világ, mindig voltak kommunikációs szakadékok a különböző generációk között. A digitális világ beköszöntével azonban mintha a meg nem értés, az egymásra nem figyelés szintje is radikálisan megváltozott volna - egyre nagyobbnak tűnik a távolság szülők/nagyszülők és gyermekeik/unokáik között.

Mi történt? Mi okozza ezt a változást? Miért (nem) és hogyan (nem) figyelünk egymásra? Miért van annyi figyelemzavaros gyermek és felnőtt? Tanulható-e és tanítható-e a figyelem? Képesek vagyunk-e figyelni egymásra a világ zajában? Képesek vagyunk-e magunkra figyelni ebben a hihetetlenül felgyorsult világban? Könnyebben megértjük-e egymást, ha tisztában vagyunk az egyes generációk viselkedésének alapvető jellemzőivel?

Steigervald_Krisztian20193

Az előadás címe: Generációk harca a figyelemért

Az előadás időpontja: 2023. október 17. kedd 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/STEIGERVALD231017 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek