Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foep_nappal

Z-szakkal a Z generációért - meghívó online tájékoztatóra

Z-szakkal a Z generációért - meghívó online tájékoztatóra

2021. október 19.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Környezet-biológia és Környezeti Nevelés Tanszéke örömmel értesíti a Dél-alföldi Régió érettségit adó intézményeiben dolgozó Kollégákat, hogy a 2022/23-as tanévben vadonatúj szakkal bővül a továbbtanuló diákok előtt álló lehetőségek tára.

A jövő ősszel Szegeden (is) induló új szakot mi egyszerűen csak Z-szaknak nevezzük.

Hogy miért?

Mert a TERMÉSZETTUDOMÁNY KÖRNYEZETTAN tanárszak felépítésében, célzott eredményei tekintetében zöld szaknak nevezhető. Röviden: Z-szak, mert a Z generáció Zöld világszemléletének Záloga lesz ez a szak.


Az új szak várható tartalmának, felépítésének, az általa közvetíteni kívánt szemléletmódnak a bemutatására az őszi szünet után ONLINE tájékoztatót tartunk, melyre nagy szeretettel meghívjuk Önt és Kollégáit! A rendezvényre minden olyan érdeklődő vezetőt és oktató kollégát várunk, aki - megismerve a képzés filozófiáját - jó szívvel tudja tanítványai számára ajánlani ezt a vadonatúj, 21. századi, nagyon komplex megközelítésű szakot.


A tájékoztató időpontja: 2021. november 3. szerda 15.30 – 16.30

A tájékoztató helyszíne: ONLINE TÉR (Google Meet) – a belépéshez szükséges linket a rendezvény előtti napokban küldjük meg a jelentkezők részére

A tájékoztatót az SZTE JGYPK Környezet-biológia és Környezeti Nevelés Tanszék munkatársai tartják:

Dr. habil. Gálfi Márta tanszékvezető főiskolai tanár

Dr. habil. Radács Marianna főiskolai tanár

Dr. Molnár Zsolt főiskolai docens


A képzési tájékoztatót követően természetesen konzultációs lehetőségre is alkalmuk nyílik, ahol örömmel fogadjuk kérdéseit, véleményét.


TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT!

ELŐZETES INFORMÁCIÓ ITT!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. október 28. csütörtök 20.00


Nagy szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Megköszönjük, ha a rendezvény híréről értesíti Kollégáit is (vezetőtársakat, természettudományok területéről érkező szaktanárokat, a képzés komplexitására való tekintettel a más szakterületről érkező szaktanárokat, osztályfőnököket, pályaválasztásban, beiskolázásban résztvevő kollégákat is)!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek