foepulet_jgypk

Színes angolórák kicsikkel. Feladatgyűjtemény a 10 év alatti nyelvtanulók nyelvelsajátításának támogatásáért - megjelent karunk oktatóinak könyve

A feladatgyűjtemény célja, hogy kipróbált, jól alkalmazható feladatokkal segítse az óvodai és alsó tagozatos gyermekek angol nyelvi fejlesztést.

Napjainkban az egyre népszerűbb korai nyelvi fejlesztés szülői igényére reagálva egyre több óvodában és általános iskola alsó tagozatán elérhető az angol mint idegen nyelv. Az igényekkel összhangban növekszik a fiatal korosztályt megcélzó tankönyvek és tanítási segédletek száma is: gazdag kínálatból válogathat a nyelvtanár már a legkisebbek tanítása esetén is.


A jelen kiadvány több tekintetben is kitűnik a hasonló feladatgyűjtemények közül. Egyrészt egy régióhoz és intézményhez köthető, a kötet a szegedi jó gyakorlatokat foglalja össze.

Továbbá a feladatgyűjteményt bevezető tanulmány bemutatja a korai nyelvi fejlesztés elméleti hátterét. A tanulmány célja, hogy a kötet feladatait alkalmazó pedagógusok tudatosabban állíthassák össze a tevékenységeket az óvodás és alsó tagozatos nyelvtanulók számára.

Végül a feladatgyűjtemény kiemelt hangsúlyt fektet a tartalom és nyelv integrálására, azaz arra, hogy az angol nyelvi fejlesztés más területek fejlesztésével összhangban integrálva valósuljon meg.

 

Jó böngészést és színes nyelvórákat kívánunk!


A szerzők és szerkesztők
Bakti_Maria_Szarvas_Julia_Szines_angol_orak_kicsikkel_2021_cimlap-421x600


A könyv ingyenesen letölthető az alábbi linken:

http://www.jgypk.hu/kiado/termek/szines-angolorak/

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *