foepulet_jgypk7

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye - 2021. július 09. - Frissítve!

Frissités:

Az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2021. július 20. napján rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat és egyhangúlag jóváhagyta a Kar által javasolt listát.

A döntéssel kapcsolatos esetleges egyszerűsített jogorvoslati kérelmüket az oktatási rektorhelyettesnek címezve, a Kar Dékáni Hivatalába (oktdh.jgypk@szte.hu) juttassák el legkésőbb 2021. július 26. (hétfő) éjfélig.
-------------

A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a határidőre beérkezett pályázatokat. Az SZTE-n belül a JGYPK-ra eső létszámkvóta 8 fő (+ 1 fő tartalék).

Az értékelés során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre. Kizárásra kerültek azok a pályázók, akik nem teljes idejű (nappali tagozatos) alap-, mester- illetve osztatlan képzésben vesznek részt.


Az érvényes pályázatok száma 51, a kizárt pályázatok száma 2. A Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen értékelt a kari pontszámítási elvek alapján.


A Bizottság a pontszámok szerint rangsorolt hallgatói lista első 8 pályázóját javasolta a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj elnyerésére, a rangsorban következő 8 főt, amennyiben Kiemelt Tanulmányi Ösztöndíjra is Pályázott, pedig ez utóbbi ösztöndíj elnyerésére terjesztette elő. Mindkét lista esetében 1-1 póttag is megjelölésre került, aki jelen esetben nem részesül a megnevezett ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.


A Kar által előkészített lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az SZTE NFÖD bizottság hozza meg.


A rangsorral kapcsolatban a SZTE NFÖD szabályzatának megfelelően jogorvoslati kérelmet nyújthatnak be a JGYPK Dékáni Hivatalába, Dr. habil. Tarkó Klára oktatási és innovációs dékánhelyettes oktdh.jgypk@szte.hu címére megküldve, legkésőbb 2021. július 12. hétfő 23.59-ig. A határidőt követően reklamációval már nem élhetnek, a felterjesztés véglegesítésre kerül, a végleges döntés a nyár végére várható.

 

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat elnyerésére a JGYPK által felterjesztettek listája, valamint a Kiemelt Tanulmányi Ösztöndíjra javasolt hallgatók listája letölthető IDE kattintva (pdf).Dr. habil. Tarkó Klára

oktatási és innovációs dékánhelyettes 


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *