Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foepulet_jgypk

Hallgatói Mozgalomért Emlékérem kitüntetésben részesült Dr. T. Molnár Gizella

Hallgatói Mozgalomért Emlékérem kitüntetésben részesült Dr. T. Molnár Gizella

2020. október 21.
1 perc

2020. otóber 16-án, az Egyetemi Autonómia és Hallgatói Önkormányzatiság Napján az SZTE Bölcsészettudományi Kar Auditórium Maximum termében az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat ünnepi választmányi ülés keretein belül átadásra kerültek a Hallgatói Mozgalomért Emlékérmek, illetve a Hallgatói Mozgalomért Emlékplakettek.

A Hallgatói Mozgalomért Emlékérem 2020-as év díjazottja hallgatói tagozaton Czifra Dániel, oktatói tagozaton Dr. T. Molnár Gizella, külsős támogatói tagozaton Dr. Galambos Gáborné.


TMG Hallgatoi elismeresFoto: Bobkó Anna


Dr. T. Molnár Gizella 1987-től a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar oktatója, korábban közkapcsolati dékánhelyettesként segítette a kar munkáját, jelenleg kulturális fejlesztésekért felelős dékáni megbízott. A Hallgatói Önkormányzattal karöltve olyan ösztöndíjakhoz és pályázatokhoz járult hozzá, mint például a Kari Kiválósági Pályázat vagy a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj, melyben sok éves tapasztalatával, hozzáértésével és tudásával támogatta a bírálási folyamat zökkenőmentességét és előrehaladását.


A Hallgatói Mozgalomért Emlékplakettet a 2020-as évben hallgatói tagozaton Haskó Zsombor, Dr. Tordai Henrietta Mónika, Haga Sándor Dávid, Kriska Kitti, Dr. Árvai Gergő és Prontvai Bence kapta.


Gratulálunk!


A teljes cikk itt olvasható: new.sztehap.hu/a-hallgatoi-mozgalomert-emlekermek-illetve-a-hallgatoi-mozgalomert-emlekplakettek-dijazottjai/

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek