Fényképezés az alapoktól – Gondolataim a fotográfiáról két építészeti nagyberuházás tükrében sok képpel

A szegedi "Hídember"

A Szent-Györgyi Albert Agórával együttműködésben 2017 tavaszán új sorozatot indítottunk: egy "vetítős" sorozatot, amelyben elsősorban szegedi és környékbeli fotóművészek/művésztanárok/hobbifotósok közreműködésével "szemet/lelket gyönyörködtető" vetítésekre kínálunk rendszeres lehetőséget.


Időpont: 2017. szeptember 26. 17:30

Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium – Szeged, Kálvária sgt. 23.


A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!


IMG_2067_ok_small


A szegedi mérnök-tanár mára fotóművész: eleinte diaporámáival lett ismert fotósberkekben, az utóbbi időkben pedig nagyberuházásokat fotografált végig – ahogyan mondani szokták, "az első kapavágásoktól". Zsolt természetesen nemcsak építkezéseket fotóz, mindig nála van a fényképezőgépe és folyamatosan fényképezi a körülötte lévő világot.

További részletek: http://www.jgypk.hu/mentorhalo/a-szegedi-hidember/


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  szeptember 25.
  18:00 - 19:30
  Az előadás címe: Bullying (megfélemlítés, zaklatás az Interneten) – mit tehet a gyerek, a szülő, a tanár? A Pedagógiai esték őszi előadássorozatának egyik sztárelőadója minden bizonnyal Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lesz, aki visszatérő vendégként érkezik hamarosan a Pedagógiai esték színpadára. Tari Annamária az X, Y és Z generációk legnagyobb hazai szakértői közé tartozik. Gyakran ír és ad elő az információs kor ránk gyakorolt hatásairól, és arról, hogy miként változtatja meg a technikai fejlődés a külső világunk után a belső világunkat is. Előadásának témája borzasztóan aktuális: az internetes zaklatás, megfélemlítés (bullying) egyre többeket érintő probléma. További részletek: http://www.pedagogiaiestek.hu/
 • *
  szeptember 26.
  17:30 - 19:00
  Az előadás címe: Fényképezés az alapoktól – Gondolataim a fotográfiáról két építészeti nagyberuházás tükrében sok képpel
 • október 2. 17:00 - 7. 18:00
 • *
  október 2.
  18:00 - 20:00
  Jegyek korlátozott számban MÉG kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.
 • október 6.
  14:00 - 16:00