Bezár

Tanulmányi hírek

Tanulmanyi_hirek

Tájékoztatás végzős hallgatóknak

Tájékoztatás végzős hallgatóknak

2022. április 21.
2 perc

Tisztelt Végzős Hallgatók!


A záróvizsgára jelentkezés határideje a holnapi napon, 2022. április 22-én 23:59 órakor lejár!


Amennyiben még nem jelentkeztek, szíveskedjenek ezt mielőbb megtenni, mert a fenti időpontot követően arra már semmilyen indokkal nem tudunk lehetőséget biztosítani! (A fenti határidőre a szakdolgozat és/vagy portfólió májusi leadási határideje esetén, továbbá akkor is jelentkezni kell, ha a tanszék a szakdolgozat későbbi leadására adott engedélyt!!!)


Amennyiben a nyelvvizsga bizonyítványukat ezidáig a Tanulmányi Osztályon nem mutatták be, tehát annak adatai a Neptunban nem szerepelnek, az űrlap erre vonatkozó kérdésére ("A diploma kiadásához szükséges nyelvvizsgával rendelkezem" ) a "Nem rendelkezem a számomra előírt nyelvvizsga követelménnyel" választ jelöljék meg. A záróvizsgára jelentkezés tekintetében a nyelvvizsga bemutatásnak nincs jelentősége.


Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy szakdolgozatot és/vagy portfóliót csak a már beadott jelentkezési űrlap csatolt űrlapjaként tudják feltölteni! Ehhez a "Folyamatban" elnevezésű mappában kell megnyitni a jelentkezést és a lap tetején található "Csatolt űrlap kitöltése" lehetőségre kattintva tudják elvégezni a műveletet.


Erre és a záróvizsgára vonatkozóan részletes információkat találnak a Nappali és levelező tagozatos hallgatók tájékoztatójában (http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/aktualis-hirek/nappali-levelezo-220214), valamint képekkel illusztrált leírás is segít a Modulóban a jelentkezési űrlapnál!


Amennyiben megkezdték az űrlap kitöltését, de azt valamilyen okból nem fejezték be, a "Piszkozat" mappában kell megnyitni és befejezni azt. (mert rendszer nem enged a maximálisan kitölthető mennyiségnél több űrlapot tölteni, erről hibaüzenetet is küld.)


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hivatali idő lejártát követően hallgatói megkeresésekre, telefonhívásokra és e-mailekre nem áll módunkban válaszolni, a jelentkezés elmulasztásának indokaként ez nem méltányolható.Tisztelettel: Császár - Faragó Zita, a Tanulmányi Osztály vezetője

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek