Bezár

Tanulmányi hírek

tanulmanyi_hirek1

Tájékoztató végzős hallgatóinknak

Tájékoztató végzős hallgatóinknak

2022. november 02.
3 perc

Tisztelt Végzős Hallgatók!


A Modulo programban a záróvizsgára jelentkezés lehetősége 2022. október 31. reggel 8:00 órától rendelkezésre áll. Az űrlapot bejelentkezést követően a „JGYPK TO” virtuális irodában „Záróvizsga jelentkezés – JGYPK” néven találják.


Felhívom figyelmüket, hogy a Modulo programban a jelentkezés határideje minden szakon és képzési szinten: 2022. november 22. 23:59 óra! (Az osztatlan tanárképzésben végző hallgatók a szakdolgozat központilag meghatározott korábbi leadási határideje okán 2022. november 15. 23:59-ig jelentkezhetnek!)


A JELENTKEZÉS A SZAKDOLGOZAT ÉS/VAGY PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJÉTŐL FÜGGETLEN!!! (tehát akkor is jelentkezniük kell november 22-ig, ha a szakdolgozatukat és/vagy portfóliójukat későbbi határidővel kell feltölteniük!)


A határidő (2022. november 22.) lejáratát követően további jelentkezés semmilyen indokra tekintettel nem engedélyezhető, a szakdolgozat leadás későbbi dátumára hivatkozás utólagos záróvizsgára jelentkezés méltányossági indokaként nem lesz elfogadható!

 

A Moduloban az űrlapot szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni, ehhez az "i"-re kattintva részletes leírást találnak.

A jelentkezés tekintetében a nyelvvizsga meglétének nincs jelentősége, így amennyiben még nem mutatták be azt vagy a bizonyítványt később kapják meg, kiválaszthatják a "nem" válaszlehetőséget is. A nyelvvizsga (jelenleg még) az oklevél kiállításának egyik feltétele, tehát a záróvizsga ettől függetlenül is megkezdhető, amennyiben annak tanulmányi előfeltételei fennállnak.

Az eredeti nyelvvizsga bizonyítvány bemutatását követően adminisztráljuk azt a Neptun rendszerben. Igazolást vagy egyéb arra utaló dokumentumot nem áll módunkban elfogadni!


A szakdolgozat és/vagy portfólió feltöltési határidői:

osztatlan tanárképzésben: 2022. november 15. 

alapképzésen, bölcsész mesterképzésen és szakirányú továbbképzésen: 2022. november 22.

tanári mesterképzésen (portfólió): 2022. december 20.

felsőoktatási szakképzésen: 2022. december 20.

 

A szakdolgozat és a portfólió beadás kötelező jelleggel elektronikus formában, a Moduloban a már beadott és a főoldalon a „Folyamatban” mappában ismételten megnyitott záróvizsga jelentkezés csatolt űrlapjaként történik.


A Moduloba történő kötelező feltöltésen túl bekötött és/vagy spirálozott példány leadásáról a szakot gondozó intézet/tanszék rendelkezik, az általuk közzétett tájékoztatás az irányadó.


A végzősök vizsgaidőszaka: 2022. december 5-től 2022. december 23-ig tart. 


A záróvizsgák 2023. január 10 – január 13. között lesznek. A vizsgáztatás módjáról a szakot gondozó tanszék ad tájékoztatást!


A záróvizsga időpontjáról 2022. december 12-től érdeklődhetnek a Tanulmányi Osztály telefonszámain (http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-osztaly-180924), e-mailben a to.jgypk@szte.hu címen vagy a szakjukat gondozó tanszék/intézet oktatásszervezőjénél.


A diplomaátadó ünnepség 2023. február 5-én lesz a JATIK Kongresszusi termében (6722 Szeged, Ady tér 10.). Erre vonatkozó részletes tájékoztatást a későbbiek során adunk.


Az SZTE Energia-megtakarítási Program Intézkedési Tervének megvalósításához szükséges további rendelkezések és az ebből fakadó esetleges módosítások okán kérem, hogy fokozottan figyeljék a hallgatói fórumainkat (kari honlap, CooSpace hallgatói felület, kari facebook és instagram oldalakat), ahol minden aktualitást közzéteszünk és folyamatosan frissítjük az információkat!


Szeged, 2022. november 2.Császár- Faragó Zita

a Tanulmányi Osztály vezetője


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek