Bezár

Tanulmányi hírek

A Tanulmányi Osztály és az Oktatási Iroda működése a következő hetekben

A Tanulmányi Osztály és az Oktatási Iroda működése a következő hetekben

2020. március 16.
1 perc

Tisztelt Hallgatók!

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a SZTE JGYPK Tanulmányi Osztálya és Oktatási Irodája továbbra is igyekszik minden hallgatói kérést megvizsgálni és a gördülékeny ügyintézést fenntartani.

Felhívjuk figyelmüket azonban, hogy a korlátozások ideje alatt az ügyintézési idő meghosszabbodhat, így kérjük, hogy csak a valóban fontos ügyeikkel keressenek fel bennünket és tegyék azt lehetőleg elektronikus formában, mert a telefonos kapacitásunk is korlátozottabb.


A Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságtól érkező kitöltendő igazolások (árvaellátás) nyomtatványát szkennelve küldjék meg e-mailben röviden leírva a kérésüket, amennyiben van. A kitöltött dokumentumot e-mailben visszaküldünk és az eredeti nyomtatványt a rajta szereplő állandó lakcímre postázzuk. A hallgatói jogviszonyra vonatkozó egyéb igazolásokat szintén e-mailben vagy a Moduloban kérjék.


Az aktuális tudnivalókról és hírekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a hallgatói fórumainkon (CooSpace hallgatói színtér, kari honlap, facebook, instagram), valamint a tanszéki honlapokon, kérjük, legalább napi egy alkalommal figyeljék ezeket.


Szeged, 2020. március 16.


SZTE JGYPK

Tanulmányi Osztály, Oktatási Iroda


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek