Bezár

Tanulmányi hírek

Tanulmanyi_hirek

Tájékoztató az oklevél kiadásáról a Nemzeti Felsőoktatái Törvény változásaival kapcsolatban

Tájékoztató az oklevél kiadásáról a Nemzeti Felsőoktatái Törvény változásaival kapcsolatban

2023. január 05.
2 perc


Tisztelt Végzett Hallgató!

 

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 2022. december 20-án hatályba lépett módosítása alapján azok a hallgatók, akik 2021. augusztus 31-ét követően tettek záróvizsgát, de nyelvvizsga hiányában oklevelüket nem vehették át, mentesültek a korábban előírt nyelvvizsga-kötelezettség teljesítése alól.

Tájékoztatom, hogy az oklevelek kiállítása folyamatban van, arra vonatkozóan nincs teendője.

Az elkészült oklevelek és mellékleteik átvételére 2023. január 16-tól lesz lehetősége a Tanulmányi Osztályon, nyitvatartási időben (http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/nyitvatartasi-ido/nyitvatartasi-idokkizárólag személyesen vagy hivatalos meghatalmazással, meghatalmazottja által.  Az oklevelek postázására nincs mód!

 

Előreláthatólag a szabad helyek függvényében, korlátozott létszámban tudunk helyet biztosítani a 2023. február 5-én 10:00 órai kezdettel megrendezendő oklevélátadó ünnepségre, erre vonatkozóan azonban leghamarabb 2023. január 13-án tudunk pontos visszaigazolást küldeni az ünnepségre vonatkozó egyéb tudnivalókkal együtt. Amennyiben lehetőség esetén részt venne az ünnepségen, szíveskedjen az e-mailben kapott, ugyanezen tájékoztatást tartalmazó levélre válasz e-mailben legkésőbb 2023. január 10-ig visszajelezni! A megjelölt határidőt követően érkezett visszajelzéseket már nem áll módunkban figyelembe venni!

Ezúton tájékoztatom, hogy a rendelkezésre álló idő rövidsége és az egyéb határidős kötelezettségeink teljesítése okán a jelen körülmények között nem áll módunkban minden e-mail megérkezését visszaigazolni, egyéb, a jelen levél tartalmában egyébként szereplő kérdéseket ismételten megválaszolni, így kérem, hogy ilyen jellegű kérdéseket ne küldjenek nekünk! Felhívom figyelmét, hogy ugyanezen okból soron kívüli ügyintézésre semmilyen indokkal nincs lehetőség, az oklevelek átvétele csak a fent leírt időpontban és módokon lehetséges.

 

Szeged, 2023. január 5.   

 

Tisztelettel:  Császár-Faragó Zita, a Tanulmányi Osztály vezetője

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek