Bezár

Tanulmányi hírek

news_jgypk

Járványügyi intézkedések a Tanulmányi Osztályon

Járványügyi intézkedések a Tanulmányi Osztályon

2020. szeptember 08.
2 perc

2020. szeptember 14-től fontos változások lépnek életbe karunk Tanulmányi Osztályán az ügyintézéssel kapcsolatban.

Tisztelt Hallgatók!


A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. szeptember 14. napjától a Tanulmányi Osztályon kizárólag időpont foglalásával, a járványügyi előírásoknak megfelelő szabályok megtartásával (maszk, 1,5 méter távolság megtartása, kézfertőtlenítés, saját íróeszköz) történhet személyes ügyintézés. Az ügyfélfogadó térben az előadón kívül egy fő tartózkodhat, így szíveskedjenek kísérő nélkül érkezni.


Időpont foglalás a Modulo programban a „JGYPK TO” irodában „Időpontfoglalás a JGYPK tanulmányi előadóhoz” űrlap kitöltésével lehetséges. Az űrlapon pontosan meg kell fogalmazni a megjelenés indokát, e nélkül a foglalás automatikusan elutasításra kerül!


Az indok megvizsgálását követően minden esetben visszajelzést kapnak, amely tartalmazza azt is, hogy kérésük igényel-e személyes megjelenést.


A foglalt időpontra szíveskedjenek pontosan érkezni, késés esetén az aktuális időpontra érkező hallgató élvez prioritást!


Kérjük, szíveskedjenek első sorban a honlapunkon folyamatosan frissülő tájékoztatókból informálódni: http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/tanulmanyi-hirek/aktualis-hirek, amelyeket a CooSpace hallgatói színterén és a kari Facebook, valamint Instagram oldalakon is közzéteszünk és frissítünk.


A Tanulmányi Osztály munkatársait a kari honlapon közzétett elérhetőségeiken, elsősorban e-mailben keressék: http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-osztaly-180924, valamint hétköznaponként 9-12 óra között az alábbi telefonszámokon érdeklődhetnek: +3662/546-064, +3662/546-066, +3662/546-067.


Az előírt járványügyi intézkedések a hallgatók és az egyetem munkatársainak egészségügyi védelmét szolgálják. Kérjük, kezeljék megértéssel!


 

Faragó Zita, a Tanulmányi Osztály vezetője

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek