Bezár

Tanulmányi hírek

news_jgypk

Fontos információk ZÁRÓVIZSGÁZÓ hallgatók részére

Fontos információk ZÁRÓVIZSGÁZÓ hallgatók részére

2021. április 19.
2 perc

Tisztelt Végzős Hallgatók!

A záróvizsgára jelentkezési határidő közeledtével ismételten felhívom figyelmüket, hogy a Modulo programban a jelentkezés határideje minden szakon és képzési szinten: 2021. április 23. 23:59. (Az osztatlan tanárképzésben végző hallgatók a szakdolgozat központilag meghatározott korábbi leadási határideje okán 2021. április 15. 23:59-ig jelentkezhettek!)

A JELENTKEZÉS A SZAKDOLGOZAT ÉS/VAGY PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJÉTŐL FÜGGETLEN! (tehát akkor is jelentkezniük kell április 23-ig, ha a szakdolgozatukat csak április 30-án töltik fel!)

 A határidő (2021. április 23. 23:59) lejáratát követően további jelentkezés semmilyen indokra tekintettel nem engedélyezhető, a szakdolgozat leadás 2021. április 30-ai dátumára hivatkozás utólagos záróvizsgára jelentkezés méltányossági indokaként nem lesz elfogadható!

 

A Moduloban az űrlapot szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni, ehhez az "i"-re kattintva részletes leírást találnak. A jelentkezés tekintetében a nyelvvizsga meglétének nincs jelentősége, így amennyiben még nem mutatták be azt vagy a bizonyítványt később kapják meg, kiválaszthatják a "nem" válaszlehetőséget is. A nyelvvizsga az oklevél kiállításának egyik feltétele, tehát a záróvizsga ettől függetlenül is megkezdhető, amennyiben annak előfeltételei fennállnak. Az eredeti nyelvvizsga bizonyítvány bemutatását követően adminisztráljuk azt a Neptun rendszerben. Igazolást vagy egyéb dokumentumot nem áll módunkban elfogadni.

A szakdolgozat és/vagy portfólió feltöltési határidői:

• alapképzésen, bölcsész mesterképzésen és szakirányú továbbképzésen: (VÁLTOZÁS!) 2021. április 30.

• Inkluzív fejlesztő szakpedagógus szakirányú továbbképzésen, valamint Stíluskommunikátor szakirányú továbbképzésen: 2021. május 11.

osztatlan tanárképzésben és tanári mesterképzésen (portfólió): május 20.

• felsőoktatási szakképzésen: 2021. május 21.

 

A szakdolgozat és a portfólió beadás első sorban elektronikus formában (MODULO-ba feltöltve) történik. A MODULO-ba történő kötelező feltöltésen túl a szakot gondozó intézet/tanszék tájékoztatása alapján a szakdolgozat és a portfólió beadásának egyúttal e-mailen vagy az arra létrehozott CooSpace felületen is meg kell történnie. Bekötött példány leadása nem elvárás.

Szeged, 2021. április 19.

Faragó Zita

a Tanulmányi Osztály vezetője

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek