Erasmus hallgatóknak

Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda közzétette a 2023/24-es tanévre vonatkozó ERASMUS+ pályázati felhívást.

A Juhász Gyula Pedagógusképző Karon a hallgatók a pályázatokat a tanszéki ERASMUS+ koordinátorok számára adják le, akik a beérkezett pályázatokat összesítik és átadják a Külügyi és Innovációs Irodának.

Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda közzétette a 2022/23-as tanévre vonatkozó Erasmus+ pótpályázati felhívást.


A hallgatók a pályázatokat a tanszéki/ intézeti koordinátor számára adják le. A pályázatok összegyűjtését és továbbítását kari szinten a Külügyi és Innovációs Iroda végzi.

Az SZTE az ERASMUS+ program keretében pótpályázatot hirdet hallgatók számára a 2020/2021. tanévre az Európai Egyetemek Szövetsége - EUGLOH partnerintézményekbe.

Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda közzétette a 2020/21-es tanévre vonatkozó Erasmus+ mobilitási pályázati felhívásokat.

A Juhász Gyula Pedagógusképző Karon a pályázatokat a tanszéki ERASMUS+ koordinátor összesíti és adja át a Külügyi és Innovációs Irodának.


Az SZTE Nemzetközi Mobilitási Iroda közzétette a 2019/2020. tanévre vonatkozó ERASMUS+ pótpályázati felhívást, melyet megtalálhatnak az alábbi honlapon: http://www2.u-szeged.hu/erasmus/

A pályázatokat a tanszéki ERASMUS+ koordinátor összesíti és adja át a Külügyi és Innovációs Irodának.

A pótpályázaton azok a kollégák vehetnek részt, akik még nem adtak le oktatók esetében 2, adminisztratív dolgozók esetében 1 pályázatot a teljes tanévre.

A pályázati anyagok kari leadási határideje: 2019. szeptember 20. péntek 13:30