Bezár

Hírek

Tanulmanyi_hirek

A záróvizsgára jelentkezés határideje a mai napon lejár!

A záróvizsgára jelentkezés határideje a mai napon lejár!

2024. április 22.
2 perc

Tisztelt Végzős Hallgatók!

A záróvizsgára jelentkezés határideje a korábban közzétett tájékoztató alapján a mai napon, 2024. április 22-én 23:59 órakor lejárAmennyiben még nem jelentkeztek, szíveskedjenek ezt haladéktalanul megtenni, mert a fenti időpontot követően arra már semmilyen indokkal nem tudunk lehetőséget biztosítani! (A fenti határidőre a szakdolgozat és/vagy portfólió májusi leadási határideje esetén, továbbá akkor is jelentkezni kell, ha a tanszék a szakdolgozat későbbi leadására adott engedélyt!!!)

Tekintettel arra, hogy a nyelvvizsga kötelezettség a 2022. decemberi törvénymódosítás következtében megszűnt, az űrlap erre vonatkozó kérdésére ("A diploma kiadásához szükséges nyelvvizsgával rendelkezem"  / "Nem rendelkezem a számomra előírt nyelvvizsga követelménnyel" ) válaszok közül bármelyiket megjelölhetik. 

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy szakdolgozatot és/vagy portfóliót csak a már beadott jelentkezési űrlap csatolt űrlapjaként tudják feltölteni! Ehhez a  "Folyamatban" elnevezésű mappában kell megnyitni a jelentkezést és a lap tetején található "Csatolt űrlap kitöltése" lehetőségre kattintva tudják elvégezni a műveletet.

Erre és a záróvizsgára vonatkozóan részletes információkat találnak a végzős hallgatók tájékoztatójában (https://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/aktualis-tanulmanyi/vegzos-hallgatoknak-240313), valamint képekkel illusztrált leírás is segít a Moduloban a jelentkezési űrlapnál! 

A szakdolgozat feltöltésekor a „titkosított” ablakot csak abban az esetben pipálják be, ha a dolgozatuk valóban titkosított, tehát ha a titkosítási eljárást lefolytatták és rendelkeznek hozzá a szükséges dékáni engedélyt tartalmazó dokumentummal. (Amelyet a felületre a dolgozat mellett fel kell tölteni!)

Felhívom figyelmüket, hogy sikertelen szakdolgozat feltöltés esetén a Tanulmányi Osztálynak e-mailben elküldött szakdolgozat nem minősül beadott dokumentumnak és azt a GDPR szabályok értelmében törölnünk kell, így semmilyen esetben se küldjék el nekünk azt!

Amennyiben megkezdték az űrlap kitöltését, de azt valamilyen okból nem fejezték be, a "Piszkozat" mappában kell megnyitni és befejezni azt vagy törölni és újat tölteni. (A rendszer nem enged a maximálisan kitölthető mennyiségnél több űrlapot tölteni, erről hibaüzenetet is küld.)

A jelentkezést mielőbb szíveskedjenek megkezdeni, mert a hivatali idő lejártát követően (2024. április 22. 16:00 óra) hallgatói megkeresésekre, telefonhívásokra és e-mailekre nem áll módunkban válaszolni, abban az esetben sem, ha „sürgős” tárggyal jelölik azt meg. Az egy hónapja rendelkezésre álló jelentkezés elmulasztásának indokaként az erre történő hivatkozás nem méltányolható! 


Szeged, 2024. április 22.

Tisztelettel: Császár - Faragó Zita

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek