Bezár

Hírek

tanulmanyi_hirek1

Végzős hallgatóinknak szóló tájékoztató

Végzős hallgatóinknak szóló tájékoztató

2023. október 17.
3 perc

Tisztelt Végzős Hallgatók!

A Modulo programban a záróvizsgára jelentkezés lehetősége 2023. november 1. reggel 8:00 órától nyílik meg. Az űrlapot bejelentkezést követően a „JGYPK TO” virtuális irodában „Záróvizsga jelentkezés – JGYPK” néven találják.

Felhívom figyelmüket, hogy a Modulo programban a jelentkezés határideje minden szakon és képzési szinten: 2023. november 20. 23:59 óra! (Az osztatlan tanárképzésben végző hallgatók a szakdolgozat központilag meghatározott korábbi leadási határideje okán 2023. november 15. 23:59-ig jelentkezhetnek!)

A JELENTKEZÉS A SZAKDOLGOZAT ÉS/VAGY PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJÉTŐL FÜGGETLEN!!! (tehát akkor is jelentkezniük kell november 20-ig, ha a szakdolgozatukat és/vagy portfóliójukat későbbi határidővel kell feltölteniük!)

A határidő (2023. november 20.) lejártát követően további jelentkezés semmilyen indokra tekintettel nem engedélyezhető, a szakdolgozat leadás későbbi dátumára hivatkozás utólagos záróvizsgára jelentkezés méltányossági indokaként nem lesz elfogadható!

A Moduloban az űrlapot szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni, ehhez annak kiválasztásakor az "i"-re kattintva részletes leírást találnak.

A jelentkezés tekintetében a nyelvvizsga meglétének nincs jelentősége. A 2011. évi CCIV. törvény 2022. december 20-án hatályba lépett módosítása (2022. évi LIX. törvény), valamint egyetemi és kari határozat alapján a végzős hallgatók mentesülnek az oklevél kiállításához szükséges nyelvvizsga követelmények teljesítése alól.

A szakdolgozat és/vagy portfólió feltöltési határidői:

osztatlan tanárképzésben szakdolgozat: 2023. november 15. 

alapképzésen, bölcsész mesterképzésen és szakirányú továbbképzésen: 2023. november 20.

tanári mesterképzésen és osztatlan tanárképzésen (portfólió): 2023. december 20.

felsőoktatási szakképzésen: 2023. december 20.

A szakdolgozat és a portfólió beadás kötelező jelleggel elektronikus formában, a Moduloban a már beadott és a főoldalon a „Folyamatban” mappában ismételten megnyitott záróvizsga jelentkezés csatolt űrlapjaként történik. (részletes leírás az űrlapon!)

A Moduloba történő kötelező feltöltésen túl bekötött és/vagy spirálozott példány leadásáról a szakot gondozó intézet/tanszék rendelkezik, az általuk közzétett tájékoztatás az irányadó.

A végzősök vizsgaidőszaka: 2023. december 11-től 2023. december 22-ig tart.

A teljesítések ellenőrzésére vonatkozó reklamációs időszak 2024. január 3-ig tart. Az elmaradt teljesítés rögzítését a tárgyat oktató tanszéken kell kérni!

A záróvizsgák 2024. január 8 – január 12. között lesznek.

A záróvizsga időpontjáról 2023. december 11-től érdeklődhetnek a Tanulmányi Osztály telefonszámain (https://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-osztaly-180924), e-mailben a to.jgypk@szte.hu címen vagy a szakjukat gondozó tanszék/intézet oktatásszervezőjénél.

A diplomaátadó ünnepség 2024. február 4-én lesz a JATIK Kongresszusi termében (6722 Szeged, Ady tér 10.). Erre vonatkozó részletes tájékoztatást a későbbiek során adunk.

Kérem, hogy fokozottan figyeljék a hallgatói fórumainkat (kari honlap, CooSpace hallgatói felület, kari facebook és instagram oldalak), ahol minden aktualitást és érvénybe lépő módosítást közzéteszünk és folyamatosan frissítjük az információkat!


Szeged, 2023. október 17.Schachererné Farkas Melinda

Tanulmányi Osztályvezető-helyettes


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek