Bezár

Hírek

foep_nappal

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett??

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett??

2023. június 08.
2 perc

Az olvasás szerelmeseinek üzenjük: SZABADOS ÁGI, az RTL Klub műsorvezetője hétfőn este SZEGEDEN!

Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett?

Hogyan hat a mentális egészségre a rendszeres olvasás?

Mi köze a meditációnak az olvasáshoz?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak Szabados Ágitól azok, akik részt vesznek a Mentor(h)áló Pedagógiai esték hétfő esti előadásán.


Szabados_Agi5


Az előadás címe: Neked van időd olvasni?

Az előadás időpontja: 2023. június 12. hétfő 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


Szabados Ági olvasás iránti szenvedélye a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig közel 60 ezren olvasnak vele Nincs időm olvasni! kihívásában hónapról hónapra.

A műsorvezető, valamint a Libertine Könyvkiadó és Könyvesbolt alapítójának olvasási szenvedélye gyerekkorára nyúlik vissza, de mindig is hivatásának érezte, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét.

Hétfő esti szegedi előadásán személyes motivációiról, az olvasás fontosságáról beszél majd. Arról, hogy miért tartja fontosnak, hogy mindig legyen nála egy könyv, hogy minden kis szabadidőt ki tudjon használni az olvasásra, illetve személyes brandjének felépítésébe, jövőbeli terveibe is betekinthetnek az érdeklődők.

 

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/SZABADOSAGI230612 oldalon kaphatók.


Az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek