Bezár

Hírek

foep_nappal4

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye - 2023. július 05.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatok eredménye - 2023. július 05.

2023. július 05.
2 perc

A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottsága értékelte a határidőre beérkezett pályázatokat. Az SZTE-n belül a JGYPK-ra eső létszámkvóta 8 fő (+ 1 fő tartalék).

______________

***FRISSÍTÉS***

Az SZTE Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Bizottság 2023. július 12-én rangsorolta az ösztöndíjra pályázókat és egyhangúlag elfogadta a jóváhagyott kari listákat.


A hallgatók az egyszerűsített jogorvoslati kérelmüket az oktatási rektorhelyettesnek (Prof. Dr. Gellén Klára) címezve, a Kar Dékáni Hivatalába juttassák el legkésőbb 2023. július 27. (csütörtök) éjfélig.

______________


Az értékelés során – az Egyetemi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Szabályzat alapján – meghatározásra került az érvényes pályázatok köre. Kizárásra kerülnek azok a pályázók, akik nem teljes idejű (nappali tagozatos) alap-, mester- illetve osztatlan képzésben vesznek részt, ebben az évben ilyen pályázat nem volt.

 

Az érvényes pályázatok száma 15, a kari NFÖD Bizottság minden érvényes pályázatot részletesen értékelt a kari pontszámítási elvek alapján.

 

A Bizottság a pontszámok szerint rangsorolt hallgatói lista első 8 pályázóját javasolta a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj elnyerésére, a rangsorban következő 7 főt, amennyiben Kiemelt Tanulmányi Ösztöndíjra is Pályázott, pedig ez utóbbi ösztöndíj elnyerésére terjesztette elő. A NFÖD lista esetében 1 fő póttag is megjelölésre került, aki jelen esetben nem részesül a megnevezett ösztöndíjban, csak speciális esetben kerülhet az ösztöndíjasok közé.

 

A Kar által előkészített lista jelenleg javaslat. A végleges döntést az SZTE NFÖD Bizottsága hozza meg.

 

A rangsorral kapcsolatban a SZTE NFÖD szabályzatának megfelelően jogorvoslati kérelmet nyújthatnak be, amelyet a JGYPK Dékáni Hivatalába, a Kar Dékánjának címezve szükséges elküldeni, az oktdh.jgypk@szte.hu címre, legkésőbb 2023. július 9. vasárnap 23.59-ig. A határidőt követően reklamációval már nem élhetnek, a felterjesztés véglegesítésre kerül, a végleges döntés a nyár végére várható.

 

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat elnyerésére a JGYPK által felterjesztettek listája, valamint a Kiemelt Tanulmányi Ösztöndíjra javasolt hallgatók listája letölthető (pdf).Dr. habil. Tarkó Klára

oktatási és innovációs dékánhelyettes


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek