Bezár

Hírek

foepulet_jgypk1

Idén újra meglátogat az SZTE Alma Mater Mikulás!

Idén újra meglátogat az SZTE Alma Mater Mikulás!

2022. november 23.
1 perc

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 15. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

Az ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várják a gyermekeket, majd 17:00 órától 17:45-ig a Habakuk Zenekar koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. 17:45-től a rajzverseny eredményhirdetése következik, majd 18 órától a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket. 16:30-tól 19:30-ig előzetes jelentkezés alapján lehet igénybe venni az ingyenes fotósarok szolgáltatást, melynek keretein belül 3 darab portré fotóval gazdagodhatnak a résztvevők.


Fotósarok: A rendezvény ideje alatt előzetes időbeosztás alapján folyamatosan portré fotók készülnek a gyerekekről. Amíg a Mikulás nem érkezik meg, a gyerekek egy karácsonyi hangulatú környezetben lesznek fényképezve.


Ha szeretnének jelentkezni erre a szolgáltatásra a regisztrációs űrlapon keresztül van rá lehetőség. Érdemes minél hamarabb, mert a helyek száma limitált és jelentkezési sorrend alapján fogják beosztani a jelentkezőket.


Idén szintén megrendezésre kerül a rajzverseny is melynek témája a Mikulás tevékenységének elképzelése az elmúlt 2 évben. Beküldési határidő 2022.11.28.


ujra_mikulas


Akik biztosan ott lesznek:

CoreTerem- Gerinc-, Mozgás-, és Képességfejlesztő Központ

Interaktív Természetismereti Tudástár

Mézes Mazsolka Báb

Sajtkukac Játszóház

SZTE Klebelsberg Könyvtár

Teddy maci kórház

Zöld Út Konzorcium


Az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek