Bezár

Hírek

foepulet_jgypk1

32. Országos Tudományos és Innovációs Olimpia

32. Országos Tudományos és Innovációs Olimpia

2022. november 09.
1 perc

Mindig is Elon Musk vagy Mark Zuckerberg nyomdokaiba szerettél volna lépni? Vagy esetleg Karikó Katalin munkája nyűgöz le? Már az ötleted is megvan, hogy hogyan tehetnéd jobbá Te is a világot? Akkor itt a helyed a megújult Országos Tudományos és Innovációs Olimpián!

A versenybe egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve jelentkezhettek, ha 2002. szeptember 1. és 2009. augusztus 31. között születtetek, és még nem kezdtétek meg felsőoktatási tanulmányaitokat.

Pályázzatok műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével, akár a határon túlról is. Nem kell más, csak egy szuper terv és az elszántságotok, hiszen minden nagy dolog egy ötlettel kezdődik!


Ráadásul a kidolgozott ötletetek díjazásban is részesülnek, az első 3 helyezett (összesen 10 pályázó) 200.000 – 500.000 Ft, míg a további 10-15 kiemelt dicséretes pályázó 100.000 Ft jutalomra lesz jogosult! Az Olimpián legeredményesebben szereplő 8-10 iskola 800.000 – 1 millió Ft támogatásban, a legeredményesebb tanárok 600 – 800 ezer Ft egyszeri elismerésben részesülnek.

Sőt, azok a diákok, akik a verseny során megcsillogtatják tudásukat, számos nemzetközi versenyen és szakmai utazáson vehetnek részt, többek között a tudományos versenyek olimpiáján az USA-ban (Regeneron ISEF) és még a Nobel-díj átadási ünnepségén is! Így amikor Te mész majd átvenni a kitüntetést, nem először jársz ott.


32OTIO-1


Pályázati kiírás ITT letölthető.

Pályázati kiírás tanárok, iskolák részére ITT letölthető.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek