Bezár

Felvételizőknek

tanulmanyi_hirek1

Pótfelvételi jelentkezés - legkésőbb 2023. augusztus 6-ig

Pótfelvételi jelentkezés - legkésőbb 2023. augusztus 6-ig

2023. július 27.
1 perc

Tisztelt Érdeklődő!


A 2023. évi pótfelvételi eljárás keretében az SZTE-JGYPK-ra is jelentkezhetnek azok, akik az általános eljárás során nem nyertek felvételt vagy nem jelentkeztek egyetlen karra sem.


Ebben az évben óvodapedagógus, tanító és nemzetiségi tanító, szakoktató, osztatlan tanári képzések valamint rövid ciklusú tanári képzések esetében állami ösztöndíjas helyekre is jelentkezhetnek még!


A pótfelvételiről szóló részletes tájékoztatást a www.felvi.hu oldalon találnak.


A kari képzések bemutatását a honlapunkon itt megtalálják:

http://www.jgypk.u-szeged.hu/felvetelizoknek/altalanos-felveteli/aktualis-kepzeseink


Jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet a www.felvi.hu-n, a jelentkezési határidő: 2023. augusztus 6. vasárnap éjfél.


Fontos információ: A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni a jelentkezési határidő végéig.


A felvételi elbeszélgetések, pályaalkalmassági és/vagy gyakorlati vizsgák 2023. augusztus 21-22-én lesznek megtartva. A pontos helyszínről és kezdési időpontról e-mailben küldünk tájékoztatást.


A vizsgák követelményei és a legfontosabb tudnivalók az illetékes tanszék honlapján olvashatók. (http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/szervezeti-egysegek/intezetek-tanszekek)


A felvételi díj (4000,-Ft) befizetése Modulo rendszeren keresztül történik, amelyről részletes tájékoztatót a behívó e-mail tartalmaz majd.



SZTE JGYPK

Tanulmányi Osztály

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek