rektorihiv

SZTE Proof of Concept Alap 2020 Második körös felhívás

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával.

A program célja, hogy elősegítse az Egyetemen keletkezett technológiák piaci hasznosítását bérjellegű, vagy igénybe vett szolgáltatás költségek támogatásával. A szakmai és financiális támogatás lehetőséget nyújt a technológiák hasznosítási lehetőségeinek értékelésére, a megfelelő hasznosítási stratégia kialakítására, valamint arra, hogy a jelenlegi megoldásoknál gyorsabban juttassa el a technológiát egy olyan fejlettségi szintre, ahol az alkalmas lehet üzleti jellegű hasznosításra (pl. licenciába adásra vagy hasznosító vállalkozás útján történő tőkebevonásra).


Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

- Kutatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező személyek, pl. kutatók, oktatók)

- Hallgatói pályázat (pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetemmel hallgatói jogviszonyban álló személyek)


Támogatás összege: 14 millió 523 ezer forint

Kutatói pályázat esetén maximum 7 millió forint

Hallgatói pályázat esetén maximum 3 millió forint


Projekt időtartama: 3-5 hónap


Jelentkezés menete:

1. Regisztrációs adatlap kitöltése és továbbítása az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. október 9. (péntek) 24:00-ig.

2. Pályázati adatlap benyújtása


A Regisztrációs adatlapok alapján az Egyetem Innovációs Bizottsága minősíti a projekteket. A minősítés végeredményeként kiválasztott maximum 15 db pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. november 13. (péntek) 24:00 óráig lehet benyújtani.


A pályázatról bővebben és annak részletes szabályairól a pályázati felhívásban olvashattok.


A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdések esetén kérem, keresse bizalommal Koppány Enikő üzletfejlesztési menedzsert az alábbi elérhetőségeken:


Telefon: +36 70 636 6800

Email: koppany.eniko@rekt.szte.hu