Legyél TE is TESO! - Galériával

Csatlakozz az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatához! Légy „tesó” és táboroztass a zánkai vagy az Erdélyi Erzsébet-táborban! Gyere el az Erzsébet Alapítvány munkatársai által tartott tájékoztató előadásra, ahol első kézből tudhatsz meg minden fontos információt a táborokkal és a jelentkezéssel kapcsolatosan!
Legyél TE is TESO!


MIKOR?

2020. február 13. (csütörtök) 13:00 óra

HOL?

SZTE JGYPK Díszterem

6725 Szeged, Boldogasszony sugárút 6.


Kik a TESO munkatársak?

A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak, akik az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon: ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.


MIÉRT?

…mert minden gyereknek jár a feledhetetlen nyár!

…mert ingyenes felkészítést, teljes ellátást, szállást és versenyképes fizetést kapsz.

…mert munkatapasztalattal és felejthetetlen közösségi élményekkel gazdagodhatsz.

…mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén.

…mert egy nagyszerű csapat tagjává válhatsz!


HOGYAN?

Látogass el a honlapra (erzsebettaborok.hu) és kattints a www.erzsebettaborok.hu/tesok oldalon található JELENTKEZEM gombra.


Erzsebet_taborok_TESO_plakat_2020_A3_1