Bezár

Hírek

foepulet_jgypk

Az SZTE JGYPK programjai a 91. Könyvhéten - Galériával

Az SZTE JGYPK programjai a 91. Könyvhéten - Galériával

2020. szeptember 08.
1 perc

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 91. Könyvhét alkalmából megrendezett könyvbemutatókon, amelyeken karunk oktatói is képviselik magukat.

Szeptember 15. (kedd) 17:00, Dóm Látogatóközpont (https://szegedidom.com/)

Pusztai Virág (adjunktus, SZTE JGYPK) Televíziós műsorkészítés című, a Juhász Gyula Felsőoktatási Kiadó gondozásában megjelent kötetéről a szerzővel Forró Lajos (főiskolai docens, SZTE JGYPK), a kiadó vezetője beszélget.



Szeptember 21. (hétfő) 17:00, Somogyi Könyvtár, 1. emeleti folyóiratolvasó

Pusztai Virág (adjunktus, SZTE JGYPK) A képekből összerakott ember című, a Gondolat Kiadónál megjelent kötetéről a szerzővel Dömötör Mihály fotóművész beszélget.



Szeptember 21. (hétfő) 19:00, MTA SZAB székház

Az SZTE JGYPK Gyógypedagógusképző Intézet adjunktusa, Tiszai Luca három – a Zene és transzferhatás, a Community Music Therapy and Intellectual Disability, valamint a Preverbal and Nonverbal Musicality – című, a Juhász Gyula Felsőoktatási Kiadó gondozásában megjelent kötének bemutatóján moderátor: Nóbik Attila, az SZTE JGYPK oktatója.



Szeptember 22. (kedd) 18.00, Dóm Látogatóközpont (https://szegedidom.com/)

Az SZTE JGYPK API Óvodapedagógus-képző Tanszék adjunktusa, Hódi Ágnes és az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport tudományos munkatársa, Tóth Edit a Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése című, a Juhász Gyula Felsőoktatási Kiadó gondozásában megjelent kötetének bemutatóján a moderátor: Bíró-Balogh Tamás, az SZTE JGYPK API oktatója.




Pusztai Virág - Televíziós műsorkészítés - könyvbemutató


Pusztai Virág - A képekből összerakott ember


Könyvbemutató - Tiszai Luca


Mérőfeladatok és kérdőívtételek szerkesztése című kötet bemutatója

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek