Bezár

Hírek

JADE – Fiatal Vállalkozások Európai Konföderációja

JADE – Fiatal Vállalkozások Európai Konföderációja

2019. szeptember 12.
1 perc

A JADE egy hallgatók által irányított nonprofit szervezet. A hallgatók a szervezeten keresztül tanulmányaikhoz kapcsolódóan tanácsadási szolgáltatásokat kínálnak a piacon, valamint a szervezet segítségével be tudnak kapcsolódni vállalatok projektmunkáiba, megismerhetik a kis- és középvállalkozások vezetését. Ezzel a hallgatók elméleti tudásukat gyakorlattal, munkatapasztalattal egészíthetik ki, amivel áthidalhatják az akadémiai és az üzleti világ közötti szakadékot.

A Brüsszelben székhellyel rendelkező JADE szorosan együttműködik az európai intézményekkel, nemzetközi szervezetekkel (UNESCO, OECD, Világbank) a vállalkozói ismeretek oktatásának és az ifjúsági vállalkozói készség fontosságának előmozdítása érdekében, különös tekintettel azon tanulási tapasztalatokra és transzverzális készségekre, amelyek elengedhetetlenek a munkaerő-piaci sikerekhez.


A Junior Enterprise mozgalom politikusok, állami intézmények és vállalatok általi elismerése és elfogadása megerősíti, sőt bizonyítja a JADE létjogosultságát.


A JADE az Európai Unión kívül az UNESCO felsőoktatási ifjúsági bizottságának igazgatótanácsában is képviselteti magát, de ezen kívül tanácsadóként megjelenik a Világbanknál és a Világgazdasági Fórumnál is.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek