Bezár

Hírek

SZTE Innovációs díj 2019 - Pályázati felhívás

SZTE Innovációs díj 2019 - Pályázati felhívás

2018. december 19.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Tudományos és Innovációs Rektorhelyettese pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem Innovációs díj elnyerésére.

A Pályázat célja:

Az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet. Szellemi alkotás: az az alkotás, amely alkalmas arra, hogy szerzői jogvédelem, illetve az a műszaki megoldás, amely alkalmas arra, hogy iparjogvédelmi oltalom (szabadalom, használati mintaoltalom, növényfajta-oltalom, formatervezési mintaoltalom, topográfiaoltalom) tárgyát képezze, valamint a know-how.


A pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az 5. pontban felsorolt, eredeti, aláírt dokumentumokat egymást követő sorrendben tartalmazó, 1 db dokumentumként (így az email-hez csupán egy pdf formátumú fájl csatolásával), az inno@rekt.szte.hu email címre 2019. március 18. (hétfő) 24:00 óráig lehet benyújtani.


Pályázati felhívás letöltése >>>

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek