Átmenetek a globális és helyi kultúrák határán - Körlevél 2021. 02. 22.

Kedves Előadóink!



Nagy örömmel értesítjük Önöket, hogy elkészült az Átmenetek – A globális és helyi kultúrák határán konferenciánk programja, absztraktfüzete és honlapja. Köszönjük, hogy a határidők betartásával lehetővé tették ezt.


A következő technikai jellegű információkat tartjuk fontosnak megosztani Önökkel:


- A konferencia helyszíne a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriuma (Szeged, Kálvária sgt. 23.), ahol a jelenléti formát választó előadóink számára, a járványügyi előírások (maszk, távolságtartás, kézfertőtlenítés) szigorú betartásával igyekszünk biztonságos körülményeket biztosítani.


- A konferencia honlapja: http://www.jgypk.u-szeged.hu/karrol/konferenciak-210109/atmenetek-globalis-helyi. A továbbiakban itt fogjuk a friss információkat (szekciókon belüli sorrend, csatlakozási lehetőség online előadóknak és érdeklődőknek) nyilvánosságra hozni.


- A nyomtatott absztraktfüzetet a jelenlévőknek a helyszínen bocsátjuk a rendelkezésére, online előadóinknak az átvétel módjának egyeztetése után postázzuk. Amennyiben az absztraktfüzetet postán szeretnék megkapni, kérjük, a postacímüket válaszüzenetben küldjék el.


Bízunk benne, hogy a rendkívüli körülmények ellenére változatos tematikájú, a KAPOCS Kutatócsoport célkitűzéseit megvalósító konferenciának nézünk elébe. Szeretettel várjuk rendezvényünkre

Üdvözlettel:

Szeged, 2021. február 22.

A szervezők