Pályázati felhívás-logó tervezésére

Pályázati felhíváslogó tervezésre

Az SZTE JGYPK Művelődéstudományi Intézetének KAPOCS (Kultúra Könyvtár Közösség, Andragógia, Pedagógia, Oktatás Kutatócsoport) kutatócsoportja pályázatot ír ki a műhely logójának megtervezésére.

A KAPOCS alapvető célja, hogy koordinálja az egyes tudományterületek munkáját,hasznosíthatóságát az oktatásban, támogassa az intézet oktatóinak és tehetséges hallgatóinak kutatói tevékenységét, ösztönözze a munkatársak részvételét a kutatócsoport által jegyzett projektekben (publikációk, konferenciák)részletes információk: http://www.jgypk.u-szeged.hu/kutatas/szte-jgypk/kapocs-kultura-konyvtar.

Célunk, hogy a logó kifejezze a tudományterületek együttműködésének, egymásra épülésének és sokszínűségének gondolatát, felhasználható legyen a kutatócsoport arculati elemeként, dokumentumaiban, levelezésében.

A pályázatban részt vehetnek az SZTE JGYPK jelenlegi és volt hallgatói, valamint oktatói, a nyertes pályaművet a KAPOCS 2021 márciusi konferenciáján jutalmazzuk.

A pályaműveket 2021. január 31-ig várjuk az SZTE JGYPK Kapocs Kutatócsoport kapocs.jgypk@szte.hu elektronikus-, vagy az SZTE JGYPK Művelődéstudományi Intézet (Hevesi Tímea, Urbanik Tímea), 6722 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. postacímen.

Szeged, 2021. január 7.

Dr. Hevesi Tímea és Dr. Urbanik Tímea a KAPOCS koordinátorai