Bezár

Hírek

foep_nappal

XIX. Országos Sporttudományi Kongresszus - Galériával

XIX. Országos Sporttudományi Kongresszus - Galériával

2022. június 09.
1 perc

2022. június 8. és 10. között rendezik meg a „Sporttudomány Magyarországon 2022” - „Sporttudomány az egészség és a teljesítmény szolgálatában” című XIX. Országos Sporttudományi Kongresszust. A kongresszus főrendezője a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT), társszervezője pedig a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar.

Az eseménynek a Szent-Györgyi Albert Agóra ad otthont, ahol számos programosorozat várja az érdeklődöket.


A Kongresszus megnyitóján köszöntötte a vendégeket Ménesi Imre önkormányzati képviselő, Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnöke, Prof. Dr. Tóth Miklós a Magyar Sporttudományi Társaság elnöke, Prof. Dr. Drahota-Szabó Erzsébet a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar általános és tudományos dékánhelyettese, Dr. Bartha Csaba a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, Dr. Kádár Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság főoasztályvezetője és Hajdúné Dr. Petrovszki Zita az SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet vezetője.


Az előadások mellett sporttörténeti kiállításokat is láthatnak az érdeklődők, valamint sporttudományi kiadványokkal is találkozhatnak. Az egyik legújabb sportpszichológiai tanulmányt éppen az SZTE alumnája, az olimpiai bajnok Kárász Anna népszerűsíti.


A részletes program IDE kattintva letölthető.

Bővebb információ a www.mstt.hu honlapon olvashatók.

Az SZTEinfo beszámolója az eseményről IDE kattintva olvasható.


Galéria:

XIX. Országos Sporttudományi Kongresszus megnyitó ünnepség

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek