PontOttParty_nyitó

Ünnepeljünk együtt az SZTE Pont Ott Partin!

2019. július 24-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon várt már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból, kedves középiskolás diák, az SZTE közös ünneplésre, Pont Ott Partira hív, a Dugonics térre. Kezdd velünk SZTE-s életed, hangolódj a Carson Coma dalaival, majd ünnepeld a sikeres felvételid a Supernemmel. Erre te sem mondhatsz nemet!

A felvételi eljárás leginkább várt pillanata, amikor végre kiderülnek a hivatalos felvételi ponthatárok és megérkeznek a sikeres felvételiről tájékoztató SMS-ek. Idén július 24-én este 8 órakor ér véget a várakozás.


IMG_3673

 

Kedves Középiskolások! Hogy a ponthatárok kihirdetése előtti utolsó órákra ne a legfeszültebb időszakként emlékezzetek, vár titeket az SZTE Pont Ott Partija! Gyertek a Dugonics térre a barátokkal, és kezdjétek együtt az új, SZTE-s életeteket! Ráadásul leendő hallgatótársaitokkal is megismerkedhettek, és akár életre-szóló barátságokat köthettek.

 

A 2019. július 24-i fergeteges hangulatot GNU alapozza meg 17 órától a Warm Up Partin. 19 órától a Carson Coma érkezik a színpadra, és pezsdíti fel a hangulatot egy kis retro muzsikával. Ezután elérkezik a várva várt pillanat: 20 órakor jönnek az óriáskivetítőn a hivatalos felvételi ponthatárok. Hogy méltó módon ünnepelhesd új életed kezdetét, fél 9-től minden SZTE-s gólyát vár a Supernem, utána pedig a JATE KLUB! Ünnepelj velünk és hallgató társaiddal egy hatalmas bulin: tomboljatok együtt a Supernem legnagyobb slágereire! A koncert után pedig a JATE Klub teraszán vár az After Parti, ahol DJ Seladi gondoskodik a buli méltó zárásáról.


IMG_3806

 

A Pont Ott Parti teljesen ingyenes. A JATE Klubban a rendezvényen kiosztott karszalaggal, illetve az SZTE+ kártyával lehet részt venni.


Az SZTE 2019. július 24-i Pont Ott Partijának részletes programja:


17.00 óra: Pont Ott Warm Up Parti GNU-val,

19:00 óra: Carson Coma koncert,

19:50 óra: Egyetemi köszöntő,

20:00 óra: Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése,

20.30 óra: Supernem koncert a Dugonics téren,

22.00 óra: Pont Ott Parti After Buli a JATE Klubban és a teraszán. Az este házigazdája: Gedzo

 

SZTEinfo – K. B.

Archív fotó: Bobkó Anna


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.






Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.





További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.