kiemelt_kutatas_imazsfilm

Imázsfilmekkel erősíti nemzetközi beiskolázását az SZTE

A nemzetköziesítés jegyében új, az egyetem oktatási potenciálját és kiemelt kutatási területeit bemutató imázsfilmeket készített a Szegedi Tudományegyetem. Az angol nyelvű, dinamikus kisvideókkal az intézmény az elsősorban az interneten tájékozódó külföldi diákok érdeklődését szeretné felkelteni az SZTE-n elérhető széleskörű képzések és kutatási lehetőségek iránt.

Education_ImageFilm_UniversityOfSzeged-2Bízunk benne, hogy a rövidfilmek hatékony eszközei lesznek a nemzetközi beiskolázási marketingtevékenységünknek. Mivel rövid, dinamikus, a mai fiatalok igényeinek megfelelő videókat szerettünk volna készíteni, a célunk nem az volt, hogy az SZTE teljes oktatási palettáját és kutatási tevékenységét bemutassuk, hiszen 2,5-3 percben ez lehetetlen egy ekkora intézmény esetében. A kutatási- és fejlesztési videóban a kiemelt és egyben látványos területekre, valamint az SZTE ipari- és partneri együttműködéseire fókuszáltunk, míg az oktatás tekintetében az SZTE-s hallgatói életérzést szeretnénk közvetíteni, a legfontosabb tények közlése mellett. Az oktatási- és kutatásfejlesztési imázsvideókat az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság koordinálásával a Neeed kreatív ügynökségtől, a többszörös díjnyertes, volt SZTE hallgató, Guba Gergő és társai készítették, akik három ajánlatos, nyílt, egyszerű beszerzésen nyerték el a megbízást.

 

A mostani kisfilmekkel egyidőben elkészült egy magyar és angol nyelvű összegyetemi imázsfilm is, ami az SZTE teljes tevékenységi körébe (oktatás, kutatás, egészségügy stb.) betekintést enged. Ennek publikálásra a beiskolázási kampány egy későbbi szakaszában kerül sor.

 

Amennyiben elnyerték tetszésedet, kérjük, oszd meg minél több fórumon.

 

A Szegedi Tudományegyetem oktatási tevékenységét bemutató kisfilm itt tekinthető meg.

 

Az Egyetemünk kutatási tevékenységéről készült film pedig itt látható.

 

A filmek a TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002 azonosító számú, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” című projekt keretében valósultak meg.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Holecska_ZoltanHolecska Zoltán – BTK, történelem

Az egyetemválasztáskor több szempontot is figyelembe vettem. Az egyik legfontosabb köztük az volt, hogy erős legyen az érdeklődési területem kutatása. A másik pedig, hogy megfizethető legyen az ottani élet. Szegeden teljesült az, amit vártam: sokkal olcsóbb, mint Budapest, és a tanulmányaimat is magas színvonalon folytathatom. Ráadásul közel van az otthonomhoz, Békéscsabához is. Így egy év után úgy érzem, nem bántam meg a döntésemet, mert Szeged egy igazán élhető, diákbarát város.


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.