Megváltozott pótfelvételi követelmények 2020

A járványhelyzetre való tekintettel változott néhány pótfelvételi követelmény. Ezek az alábbi cikkből tölthetőek le, amelyet folyamatosan frissítünk.

- Feltöltés alatt -


A tájékoztató az adott szak nevére kattintva tölthető le.- Sporttudományi szakok


- Tanító szak


- A természetismeret-környezettan tanár rövid ciklusú képzés pótfelvételi elbeszélgetés időpontja 2020. augusztus 17. 10 óra. Az elbeszélgetés színtere a Skype felülete. Értekezlet formájában fog megtörténni az online felvételi elbeszélgetés.

Skype azonosítójukat és telefonos elérhetőségüket küldjék meg a radacs@jgypk.u-szeged.hu email címre 2020. augusztus 12-ig.

A motivációs levelet, többletpontra jogosító dokumentumokat és minden olyan dokumentumot, amit a felvi.hu előírt, illetve Önök fontosnak tartanak a fenti email címre, a fenti határidővel kérjük szintén megküldeni!

Az elbeszélgetéshez biztosítsák a jó láthatóságot és hallhatóságot, valamint a személyazonosító dokumentumukat készítsék elő!

Az elbeszélgetés témája a globális környezeti problémák természettudományos és társadalmi közelítésben.


- Zenekultúra alapszak


- Osztatlan ének-zene tanár szak


- 2 és 4 féléves ének-zene tanár mesterszak


- Műszaki szakoktató BSc


- Andragógia mesterszak


- Kulturális mediáció mesterszak


- Óvodapedagógus szak - jelentkezés pótalkalmassági vizsgára


- Pótfelvételi tájékoztató – Képalkotás alapszak + Felvételit kísérő adatlap


- Pótfelvételi tájékoztató - Rajz – vizuális kultúra tanár (8 féléves képzés) + Felvételit kísérő adatlap


- Pótfelvételi tájékoztató - Rajz – vizuális kultúra tanár (4 féléves képzés) + Felvételit kísérő adatlap


- Pótfelvételi tájékoztató - Rajz – vizuális kultúra tanár (2 féléves mesterképzés) + Felvételit kísérő adatlap


- Technika-, életvitel- és gyakorlatok tanárszak tájékoztató és motivációs levél sablon


- Mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítő mesterképzési szak


- A Kisebbségpolitika mesterképzési szak esetében a pótfelvételi elbeszélgetés online módon valósul meg, az intézet személyes emailben egyeztet a jelentkezővel arról, hogy mely platform alkalmas a jelentkező számára az elbeszélgetés tereként (pl. Skype, Google Hangouts, Zoom, vagy más.).


- A Közösségi és civil tanulmányok mesterképzési szak esetében a pótfelvételi elbeszélgetés augusztus 12-én kerül megtartásra az Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszéken (Boldogasszony sgt. 6.). További információ: att@jgypk.szte.hu


- A Közép-Európa Tanulmányok mesterképzési szak esetében a pótfelvételi elbeszélgetés online módon valósul meg, az intézet személyes emailben egyeztet a jelentkezővel arról, hogy mely platform alkalmas a jelentkező számára az elbeszélgetés tereként (pl. Skype, Google Hangouts, Zoom, vagy más.).