Bezár

Hírek

foep_nappal

Évadzáró programok a Mentor(h)álóban!

Évadzáró programok a Mentor(h)álóban!

2022. december 08.
2 perc

Az SZTE JGYPK Mentor(h)áló Központ mindkét sorozatában évadzárásra készülnek a következő napokban - érdemes kihasználni az idei utolsó tanulási és feltöltődési lehetőségeket!

December 9-én, pénteken 16.30-tól nagyszerű zenepedagógiai előadásra várják az érdeklődőket a Somogyi-könyvtárba, ahol a Mentor(h)áló Pedagógiáról másképp c. sorozatának idei utolsó felvonására kerül sor.

Vendégük Dr. Szabó Norbert, a Szegedi Tudományegyetem Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumának fuvolatanára, mesterpedagógus, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusának egyetemi adjunktusa lesz.

 

Hogyan tudunk tanárként a megváltozott tanulói- és szülői igényekre, a digitális kihívásokra és a minket körülvevő médiatartalom-hurrikánra reagálni? Hogyan motiváljunk az éneklésre, hangszerjátékra a 21. században?

Az előadást az ének-zene és a hangszeres zene oktatásában résztvevő pedagógus kollégák mellett MINDEN érdeklődőnek jó szívvel ajánljuk!

 

Az előadás időpontja: 2022. december 9. péntek 16.30-18.00

Az előadás címe: Zeneoktatás 3.0

Az előadás helyszíne: Somogyi-könyvtár 1. emeleti olvasóterme, 6720 Szeged, Dóm tér 1-4.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Gyors regisztráció ITT!


December 13-án, kedden este pedig a nagy népszerűségnek örvendő Pedagógiai esték idei utolsó előadását rendezik meg az IH Rendezvényközpontban.

Mi a nők szuperereje? Az idei év utolsó előadásából mindannyian megtudhatjuk - a záró előadás vendége Rácz Zsuzsa író-újságíró!


Az előadás címe: Mi a nők szuperereje?

Az előadás időpontja: 2022. december 13. kedd 18.00

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

További részletek és jegyek: https://www.ihrendezvenykozpont.hu/programok/racz-zsuzsa-mi-a-nok-szuperereje.html


Az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói SZTE-kártya felmutatásával, hallgatói pedig diákigazolvány felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek