Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foepulet_jgypk1

Pályázati felhívás: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program

Pályázati felhívás: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program

2022. szeptember 27.
1 perc

A Pályázat célja Magyarország kiválóan képzett, hivatástudattal és megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógus-utánpótlásának biztosítása. A Pályázat célja továbbá a tanári, gyógypedagógusi vagy tanítói pályát választó hallgatók motiválása a hivatásuk szerinti tartós elhelyezkedésre, egyúttal az oklevél megszerzését követően részükre álláshely biztosítása, valamint a tanárszakot, illetve szakpárt – elsősorban az 1. számú mellékletben megadott szakokat, szakpárokat – választó pedagógusjelöltek számának növelése, a hazai köznevelési rendszer tanári ellátottságának megerősítése.

A pályázati felhívás IDE kattintva letölthető.

Az ösztöndíjas szerződés minta IDE kattintva letölthető.


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj pályázat benyújtási határideje meghosszabbodik és 2022. október 23. éjfélre módosul.

Meghosszabbított határidővel, 2022. október 23-ig várja a pedagógus-hallgatók jelentkezését a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program!

A pályázatokat a http://osztondij.e-kreta.hu felületen lehet benyújtani . A pályázat elektronikus formában, de postai úton vagy ügyfélkapun keresztül is benyújtható.

A KKÖP-ről bővebb információ, illetve a pályázati kiírás az alábbi címen található: https://kk.gov.hu/klebelsberg-kepzesi-osztondij

További kérdések esetén kapcsolat: osztondij@kk.gov.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek