Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

foep_nappal

OTDK+ Konferencia - Galériával és videóval

OTDK+ Konferencia - Galériával és videóval

2021. október 20.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán 2021. október 01.-én került megrendezésre a Testnevelés- és Sporttudományi OTDK Plusz tudományos gála, ahol az áprilisban megrendezett XXXV. Országos Tudományi Diákköri Konferencia Testnevelés- és Sporttudományi szekció tagozati első helyezettjei mérték össze tudásukat.

A konferencián az Országos Tudományos Diákköri Tanács Sporttudományi Szakbizottságának tagjai is megjelentek, akik egyúttal a zsűri szerepét is betöltötték. A konferenciát Prof. Dr. Tihanyi József az OTDT Testnevelés- és Sporttudományi Szakmai Bizottságának elnöke nyitotta meg, majd Prof. Dr. Drahota-Szeabó Erzsébet általános és tudományos dékánhelyettes, valamint Dr. habil. Győri Ferenc ügyvezető elnök, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet vezetője mondott köszöntőt. A versenyen 11 hallgató mutatta be színvonalas prezentációkkal illusztrált pályamunkáját a sporttudományi kutatás különböző területeiről.

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karát Tóth Larissza képviselte (felkészítő tanára: Dr. habil Győri Ferenc).

Az OTDK Plusz konferencia győztese a hallgatói szavazatok alapján Varga Mátyás a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Sporttudományi és Testnevelési Intézet hallgatója, felkészítő tanára Dr. habil Váczi Márk.

A szakmai program jó hangulatú vacsorával zárult, ahol átadásra került az OTDK megrendezésének feladatát jelképező staféta, melyet Dr. habil Győri Ferenc adott át a soron következő konferenciát rendező Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Sporttudományi és Testnevelési Intézet képviselőjének.


Képek:

2021.10.01. OTDK+

Videó:

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

  • ápr
    25
    SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, főépület Bor Pál terem (1154-es terem)
    15:00 - 18:00
    SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, főépület Bor Pál terem (1154-es terem)
    15:00 - 18:00

Kapcsolódó hírek