Bezár

Tanulmányi hírek

news_jgypk

Tájékoztató záróvizsgázó hallgatók részére

Tájékoztató záróvizsgázó hallgatók részére

2021. november 05.
3 perc

A Modulo programban a záróvizsgára jelentkezés lehetősége 2021. november 1-től rendelkezésre áll. Az űrlapot bejelentkezést követően a „JGYPK TO” virtuális irodában „Záróvizsga jelentkezés – JGYPK” néven találják.

Felhívom figyelmüket, hogy a Modulo programban a jelentkezés határideje minden szakon és képzési szinten: 2021. november 22. 23:59 óra! (Az osztatlan tanárképzésben végző hallgatók a szakdolgozat központilag meghatározott korábbi leadási határideje okán 2021. november 15. 23:59-ig jelentkezhetnek!)


A JELENTKEZÉS A SZAKDOLGOZAT ÉS/VAGY PORTFÓLIÓ FELTÖLTÉSI HATÁRIDEJÉTŐL FÜGGETLEN!!! (tehát akkor is jelentkezniük kell november 22-ig, ha a szakdolgozatukat és/vagy portfóliójukat későbbi határidővel kell feltölteniük!)


A határidő (2021. november 22.) lejáratát követően további jelentkezés semmilyen indokra tekintettel nem engedélyezhető, a szakdolgozat leadás későbbi dátumára hivatkozás utólagos záróvizsgára jelentkezés méltányossági indokaként nem lesz elfogadható!

 

A Moduloban az űrlapot szíveskedjenek értelemszerűen kitölteni, ehhez az "i"-re kattintva részletes leírást találnak.

A jelentkezés tekintetében a nyelvvizsga meglétének nincs jelentősége, így amennyiben még nem mutatták be azt vagy a bizonyítványt később kapják meg, kiválaszthatják a "nem" válaszlehetőséget is. A nyelvvizsga az oklevél kiállításának egyik feltétele, tehát a záróvizsga ettől függetlenül is megkezdhető, amennyiben annak tanulmányi előfeltételei fennállnak.

Az eredeti nyelvvizsga bizonyítvány bemutatását követően adminisztráljuk azt a Neptun rendszerben. Igazolást vagy egyéb arra utaló dokumentumot nem áll módunkban elfogadni.


A szakdolgozat és/vagy portfólió feltöltési határidői:

osztatlan tanárképzésben: 2021. november 15. 

alapképzésen, bölcsész mesterképzésen és szakirányú továbbképzésen: 2021. november 22.

tanári mesterképzésen (portfólió): 2021. december 20.

felsőoktatási szakképzésen: 2021. december 17.

 

A szakdolgozat és a portfólió beadás kötelező jelleggel elektronikus formában, a Moduloban a már beadott és a főoldalon a „Folyamatban” mappában ismételten megnyitott záróvizsga jelentkezés csatolt űrlapjaként történik.


A Moduloba történő kötelező feltöltésen túl bekötött és/vagy spirálozott példány leadásáról a szakot gondozó intézet/tanszék rendelkezik, az általuk közzétett tájékoztatás az irányadó.


A végzős hallgatók vizsgaidőszaka: 2021. december 13 - 2022. január 4. között.

A teljesítések ellenőrzésére vonatkozó reklamációs időszak 2022. január 6-ig tart. Az elmaradt teljesítés rögzítését a tárgyat oktató tanszéken kell kérni!



A záróvizsgák 2022. január 10 – január 14. között lesznek. A vizsgáztatás módjáról az érvényben lévő járványügyi rendelkezések függvényében tudunk majd tájékoztatást adni.


A záróvizsga időpontjáról 2021. december 6-tól érdeklődhetnek a Tanulmányi Osztályon vagy a szakjukat gondozó tanszék/intézet oktatásszervezőjénél.


Amennyiben a járványügyi rendelkezések lehetővé teszik, a diplomaátadó ünnepség 2022. február 6-án lesz a JATIK Kongresszusi termében (6722 Szeged, Ady tér 10.). Erre vonatkozó részletes tájékoztatást a későbbiek során adunk.


A fennálló veszélyhelyzetből adódó bizonytalan tényezők és az ebből adódó változó rendelkezések okán kérem, hogy fokozottan figyeljék a hallgatói fórumainkat (kari honlap, CooSpace hallgatói felület, kari facebook és instagram oldalakat), ahol minden aktualitást közzéteszünk és folyamatosan frissítjük az információkat!


Szeged, 2021. november 4.




Faragó Zita

a Tanulmányi Osztály vezetője


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek