Bezár

Hírek

foepulet_jgypk7

Újra itt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozata!

Újra itt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozata!

2021. március 09.
2 perc

A hosszú és kényszerű hallgatás után végre egy IGAZÁN JÓ HÍR: március 16-án, kedden este - online térbe költözve - újraindulnak a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai!

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban "kipróbált" előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló "virtuális színpadára" - így a következő hetekben mindannyian újra találkozhatunk a Mentor(h)áló megszokottan magas minőségű ismeretterjesztő, tudományos vagy épp "szórakoztatóan tanító" előadásaival.


A március 16-án újrainduló sorozat ONLINE nyitóelőadásán Böjte Csaba 2018-as szegedi előadását tekinthetik meg az érdeklődők - az indulás örömére 0,- forintos jegyárért.


A folytatás is izgalmasnak ígérkezik:

ki ne lenne kíváncsi pl. Klein Dávid expedíciós hegymászó "Bizonytalanság, válság, újrakezdés" c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta "Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük" című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?


Hamarosan itt lesz velünk Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.


A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád zseniális karnagy, zenetanár, aki a "A dal mögött megbúvó nép - emberi történetek népdalaink tükrében" c. előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!


Az előadássorozat részletei a Mentor(h)áló honlapján és Facebook oldalán tekinthetők meg:

http://www.jgypk.hu/mentorhalo

https://www.facebook.com/azigazimentorhalo/

http://oempro.itent.hu/app/index.php?/public/file/view/s3/1dp

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek