eugloh_program

Európa házhoz jön – nyári programok a EUGLOH-ban: Krediteket érő online programok Európa legjobb egyetemeivel közösen

A EUGLOH projektben 2020 nyarán több online szakmai programra is tartanak, melyeken a Szegedi Tudományegyetem hallgatói is részt vehetnek. A programokon való részvételhez nem szükséges a szervező intézményhez kiutazni. A kurzusok teljesítését oklevél igazolja, mely az SZTE-n kreditekre váltható.

Writing Global Health: A Virtual Workshop Series

2020. május 25. – 2020. június 25.

Szervezők: Ludwig-Maximilians-Universität München, Germany & Université Paris-Saclay, France


Kutatni egy dolog, de honnan tudhatjuk, hogy az eredményeink valóban elérnek az emberekhez? A kutatási eredmények bemutatása ugyanis önmagában is többféle készséget igényel! A EUGLOH legújabb virtuális workshopja ezt a témát dolgozza fel. Képzéstől függetlenül mindenkit vár a müncheni LMU és a párizsi Paris-Saclay mini kurzusa, ami nagy segítség a dolgozatok elkészítéséhez!


További információ és regisztráció 2020. május 18-ig itt.EUGLOH Summer School on Large-Scale Facilities for Global Health: Opportunities, Project Writing and Career Orientation

2020. június 29. – 2020. július 2.

Szervező: Université Paris-Saclay, France


Minden képzés és képzési szint hallgatója és kutatója szívesen látott vendég Párizsban, de ezen a nyáron virtuális kirándulást ajánlunk: négynapos nyári egyetemet, mely a tudományos nagyberendezések (mint például a szegedi ELI-ALPS, a francia SOLEIL synchrotron, a svéd MAX IV synchrotron) globális egészséggel kapcsolatos kutatásokban való felhasználását járja körül. Az utolsó két nap a gyakorlati foglalkozásoké!


További információ, program és regisztráció 2020. május 31-ig itt.