Bezár

Hírek

innovation_1_

1st EUGLOH Innovation days on One Health challenges - Jelentkezz a háromnapos virtuális rendezvényre!

1st EUGLOH Innovation days on One Health challenges - Jelentkezz a háromnapos virtuális rendezvényre!

2020. április 21.
1 perc

Április 30-ig várják azon hallgatók és kutatók jelentkezését, akik elhivatottak a globális egészségügyi kihívások megoldására. A május 25. és 27. közötti online rendezvényen olyan kulcskompetenciákat sajátíthatnak el a jelentkezők, mint az ötletelés, a pitching vagy a prototípuskészítés.

Az első EUGLOH Innovációs Napok során május 25. és 27. között, olyan innovatív megoldásokat, ötleteket és prototípusokat keresnek, illetve dolgoznak ki, amelyek a jelenlegi globális egészségügyi kihívások kezelésére irányulnak (mint például a jelenlegi COVID-19 járvány).


Az innovációs napok részeként az elméleti anyagok és kurzusok webes szemináriumok formájában lesznek elérhetőek. A háromnapos online rendezvény során többek között olyan kulcskompetenciákat sajátíthatnak el és gyakorolhatnak a jelentkezők, mint az ötletelés, a pitching vagy a prototípuskészítés - neves kutatók, szakemberek és vállalkozók közreműködésével. A résztvevők a program végén tanúsító oklevéllel lesznek gazdagabbak.


Elsősorban olyan PhD-s hallgatók és kutatók jelentkezését várják, akik a programban meghatározott „One Health” egészségügyi témákban érdeklődnek az innovatív megoldások megtalálása iránt, vagy már konkrét elképzeléseik vannak a globális egészségügyi problémák kezelésére. Az öt EUGLOH egyetemről összesen 30 kutató és doktorjelölt lehet részese a virtuális rendezvénynek, amely számukra teljesen ingyenes!


Jelentkezési határidő: 2020. április 30.


Jelentkezni a virtus@rekt.szte.hu e-mail címen lehet. Az online rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket is a megadott e-mail címen várják.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek