Bezár

Hírek

nyiltnapjo

Több százan látogattak el karunk nyílt napjára - Galériával

Több százan látogattak el karunk nyílt napjára - Galériával

2019. november 25.
1 perc
Számos felvételi előtt álló fiatal érkezett pénteken karunk nyílt napjára. A Főépület tantermeiben, különböző szakok tájékoztatóin vehettek részt az érdeklődők.
Általános tájékoztatóval kezdődött meg pénteken 11 órakor karunk nyílt napja a Díszteremben. A rendezvényt dr. Döbör András, a kar dékánja nyitotta meg, ezután Faragó Zita, a Tanulmányi Osztály vezetője és Sutus Valentin, a Hallgatói Önkormányzat elnöke is köszöntötte a megjelenteket.

Ezt követően a Főépület tantermeiben a különböző szakokat érintő tájékoztatókon vehettek részt a leendő Jugyusok. Képviselte magát a Művelődéstudományi Intézet, az Óvodapedagógus-képző Tanszék, a Nemzetiségi Intézet, az Általános és Környezetfizikai Tanszék, a Szociálpedagógus-képző Tanszék, a Gyógypedagógus-képző Intézet, a Szakképzési Intézet, a Modern Nyelvek és Kultúrák Tanszék, az Ének-zene Tanszék, a Tanítóképző Tanszék, a Környezet-biológia és Környezeti Nevelési Tanszék, a Rajz-művészettörténeti Tanszék, a Technika Tanszék, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet és Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet, valamint a Tanulmányi Osztály.


SZTE JGYPK KARI NYÍLT NAP

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek