Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

Szakosodás — Hirdetmény harmadéves osztatlan tanárszakos hallgatóknak

Szakosodás — Hirdetmény harmadéves osztatlan tanárszakos hallgatóknak

2019. március 18.
1 perc

A harmadéves tanárszakos hallgatók – amennyiben a közismereti tanárszakjukon általános iskolai és középiskolai szakképzettség is szerezhető – a közös képzési szakasz követelményeinek teljesítésekor 2019. április 15-ig választhatnak, hogy általános iskolai tanári szakképzettséget vagy középiskolai tanári szakképzettséget szereznek-e.

Mint bizonyára Önök előtt is ismeretes, a harmadéves tanárszakos hallgatók – amennyiben a közismereti tanárszakjukon általános iskolai és középiskolai szakképzettség is szerezhető – a közös képzési szakasz követelményeinek teljesítésekor választhatnak, hogy általános iskolai tanári szakképzettséget vagy középiskolai tanári szakképzettséget szereznek-e.


Az elágazás szabályozásáról, a megszerzendő kreditek számáról és összetételéről a Tanárképző Központ honlapján a Szabályzatok menüpont alatt elérhető A tanári szakképzettség elágazásának szabályozása_SzTE című dokumentumból tájékozódhatnak (http://www.u-szeged.hu/tanarkepzes/szabalyzatok).


A szabályzat szerint a választásra az adott tanévben március 31-ig van lehetőség, amelyet a jelentkezés tervezettnél későbbi indulása (2019. március 15.) miatt meghosszabbítottunk 2019. április 15-ig.


A jelentkezéshez készült útmutatót itt találják:

http://www.stud.u-szeged.hu/etr/hirek/hallgatoi_jelentkezes_tanari_szakosodasra.pdf

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek