Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

Pályázati felhívás: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program

Pályázati felhívás: Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program

2019. október 01.
1 perc

A Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program célja a tanári vagy gyógypedagógus pályát választó hallgatók motiválása a hivatásuk szerinti tartós elhelyezkedésre, egyúttal az oklevél megszerzését követően részükre álláshely biztosítása. A pályázatok benyújtási határideje 2019. október 4-e.

A pályázat benyújtására az a magyarországi felsőoktatásban tanuló, magyar anyanyelvű hallgató jogosult, aki a pályázat benyújtásának időpontjában egységes, osztatlan tanárképzést, illetve gyógypedagógia alapképzési szakon képzést nyújtó felsőoktatási intézménybe felvételt nyert, vagy a pályázat benyújtásának időpontjában már tanulmányokat folytat, és vállalja, hogy az osztatlan tanárképzésben, vagy gyógypedagógia alapképzési szakon végzettséget és szakképzettséget szerez, és a végzettségének, szakképzettségének megfelelő főállású, pedagógus foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesít, illetve tart fenn.



Letölthető anyagok:


Tájékoztató a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj 2019/2020. tanév 1. félévi támogatásának alapját képező kreditindex szintekről a már ösztöndíjas jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozóan


Működési szabályzat és pályázati felhívás 2019/2020-as tanév


További információ itt.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek